Beavers Fall Game Show in Winnipeg Uni | Nieuws, sport, banen

Beavers Fall Game Show in Winnipeg Uni |  Nieuws, sport, banen

Sean Arbutt’s Brooklyn Casey van Minot State bracht dinsdag de bal naar voren in het oefenduel van de Beavers tegen een bezoek aan Winnipeg. Winnipeg scoorde in de laatste twee minuten om met 1-0 te winnen.

Het damesvoetbalteam van de staat Minot betrad de grasmat in First Western Bank of Herb Parker Stadium voor vriendelijk tentoonstellingswerk dat is afgestemd op het komende seizoen.

De Beavers organiseerden de Universiteit van Winnipeg op een hete, zonnige dinsdagmiddag in een 80 minuten durende wedstrijd die de Wesmen met 1-0 wonnen toen de gasten een laat doelpunt scoorden om te winnen.

De game zorgde voor een competitief welkom voor veel nieuwe gezichten voor Minot State toen het team afgelopen weekend op de campus kwam, maandag fitnesstests deed en morgen officieel begint met trainen voor het herfstseizoen.

“Het is onze tweede dag en totdat we ons concurrentievermogen zien, onze inspanningen zien, is dat het grote startpunt dat we moeten zien, en ik denk dat dat is wat ze hebben laten zien,” zei hij. Dat zei TJ Perez, de tweedejaarscoach van Minot State.

Maddie Elliott leidde verdedigend de weg met zes tackles op de dag, terwijl Morgan Fried er drie had om de aanval te leiden.

De Beavers krijgen nu anderhalve week training en voorbereidingen voor hun volgende show op zaterdag 26 augustus, wanneer ze om 17.00 uur Magic City Legends presenteren.

Minot State opent officieel het seizoen op de weg op zondag 3 september en speelt een niet-conferentiewedstrijd tegen NSIC-tegenstander Minnesota Crookston.