Sushmita Sen ‘Taali’ is online gelekt in HD en kan gratis worden gedownload op websites

Sushmita Sen ‘Taali’ is online gelekt in HD en kan gratis worden gedownload op websites

De nieuwste webserie van Sushmita Sen, “Taali”, uitgebracht op Jio Cinema, is onlangs het doelwit geworden van hacking. In de film speelt Sushmita Sen de rol van transgenderactivist Gauri Sawant. De film is geregisseerd door Ravi Jadhav. Mensen op internet waren dol op Sushmita Sen’s vertolking van Gauri Sawant, en de webserie kreeg veel aandacht. Het is een ontroerend verhaal over een transgender die vecht voor de rechten van anderen zoals zijzelf.

Nu bieden sommige websites de film aan om te downloaden in verschillende videokwaliteit, zoals 360p, 480p en zelfs 1080p. De makers van de film zijn hierdoor van streek en ondernemen actie tegen degenen die verantwoordelijk zijn voor het uitlekken van de film op internet.

Piraterij heeft veel films en shows getroffen en heeft de entertainmentindustrie geschaad. Andere populaire films zoals ‘The Kerala Story’, ‘Pathaan’, ‘Adipurush’ en ‘Satyaprem Ki Katha’ zijn ook gelekt op piraterijwebsites.

Hoewel de Indiase regering strenge wetten heeft tegen piraterij, blijft het probleem bestaan ​​en veroorzaken het enorme verliezen voor filmmakers. We raden u ten zeerste aan om de films in de bioscoop te bekijken of te wachten op hun officiële release op streamingplatforms of tv.

Belangrijke opmerking: Lehren onderschrijft of promoot piraterij op geen enkele manier. Piraterij is in strijd met de wet volgens de Copyright Act 1957. We raden onze gebruikers aan zich niet in te laten met dergelijke illegale activiteiten.

Lees ook: “Born to be a Mechanic, Liken Woh Galti Si Supermodel Ur Paan Jaya”, flirt Abhishek Bachchan speels met John Abraham

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *