Bekeken Apex Legends Wattson nerf

Het laatste seizoen van Apex Legends begon deze week, en zoals elke spin was Legacy niet zonder tekortkomingen. Een van die problemen in de multiplayer-game is een onverwacht verlies van Watson, waardoor sommige technieken een beetje nutteloos werden.

Wattson kan een elektrische afrastering activeren die, wanneer een speler er doorheen gaat, een tijdelijke vertraging veroorzaakt. Het is een defensieve zet en een van de krachtigste aspecten van Watsons arsenaal. Nu lijkt de vertraging door toeval te zijn verholpen. Op Twitter plaatste @lilakeyLK een clip van iemand die over de Watson Wall rent en het visuele deel van de effecten krijgt, maar niet de snelheidsvermindering. een Clip voor eerste persoon Het is toegevoegd om vanuit een andere hoek te verscherpen, en ja, niets gaat verder dan een lichte vervorming op het scherm.

Dit leek aanvankelijk ongebruikelijk, aangezien hij zo’n integraal onderdeel van het Watson-personage is, en het handhaven van consistentie zonder iets anders leek geen zin te hebben. Een ontwikkelaar van Respawn Entertainment merkte de clip op nadat deze wat Steam had gekregen en antwoordde dat deze voor verdere analyse naar het team was gestuurd. We verwachten de komende dagen waarschijnlijk een correctie.

Legacy heeft een aantal andere vervelende fouten voortgebracht, zoals Duos-spelers alleen in wedstrijden plaatsen en herhaaldelijk verlies van buit. Respawn is zich actief bewust van deze problemen en werkt aan manieren om ze op te lossen.

Apex Legends bracht Valkyrie met Legacy, hier is alles wat je moet weten over de nieuwe legende. We hebben een gids voor Apex Legends Arena’s en een lijst met Apex Legends-niveaus om een ​​goede meting te doen.

READ  Geld verdienen in Recettear: An Item Shop's Tale is nog steeds een genot

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Apex Legends Wattson nerf”, “type”: “post”, “category”: “apex-Legends”} gebruiker: {“loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Electronic Arts “,” genre “:” FPS “,” title “:” Apex Legends “,” genres “:[“FPS”,”Free to Play”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Abhay Deol over nepotisme en de reis van oom Dharmendra als een “buitenstaander”

Abhay Deol heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid abhaydeol) Hoogtepunten ‘Ik heb maar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *