Nintendo is klaar voor overnames, als de tijd rijp is

Fusies en overnames zijn het gesprek van de stad sinds Microsoft vorig jaar een deal van $ 7,5 miljard met Bethesda sloot, dus hoe benadert Nintendo overnames in de toekomst?

Tijdens een persconferentie naar aanleiding van de bedrijfsresultaten over het hele jaar eerder deze week, sprak president Shuntaro Furukawa over de kasreserves van Nintendo van 1 biljoen yen ($ 9,2 miljard) en zei dat mogelijke toekomstige acquisities waarschijnlijk een reactie zullen zijn op snelle technologische vooruitgang. Evolution “samenwerking.

Dit is een volledige opmerking (Nikki Aan de overkant VGC):

“We moeten geldreserves veiligstellen om de financiĆ«le stabiliteit te garanderen, maar als we moeten reageren op snel bewegende technologische innovatie, kunnen we bedrijven overnemen die eigenaar zijn van de technologie.”

Furukawa legde eerder uit dat Nintendo niet van plan is om bedrijven “blindelings over te nemen”, omdat het niet gelooft dat dit de waarde van het entertainment dat het bedrijf biedt noodzakelijkerwijs zal verbeteren.

De meest recente overname van Nintendo was de Eigenlijk begin dit jaar Toen het de Canadese ontwikkelaar verwierf, Next Level Games (ook bekend als het team erachter Luigi’s Mansion 3).

De reden hierachter, volgens Furukawa, was dat Next Level al een lange tijd ontwikkelingspartner van Nintendo was, en als Nintendo er een dochteronderneming van zou maken, zou dit de kwaliteit en snelheid van de ontwikkeling verbeteren.

Welke overnames zou Nintendo in de toekomst doen? Deel hieronder uw mening.

READ  Federale rechter verwerpt enkele claims van Apple in de strijd tegen Epic Games
Written By
More from Lesley Curry

Oeps! Nintendo lijkt per ongeluk Kirby Fighters 2 te hebben onthuld

De roze puffball lijkt terug te komen door Liam Doolan 4 uur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *