Bekijk Amazon-films en -series gratis met de IMDb TV-app

Eindelijk is de IMDb TV-app gelanceerd. Hiermee kunt u films en series bekijken die zijn geproduceerd door Amazon Studios.

Je kunt natuurlijk een video maken. Toen ontdekte hij halverwege dat het rommel was. Concludeer dan dat je een half uur van je leven hebt verspild. Of u kunt vooraf de beoordelingen controleren. Zo zie je meteen wat duizenden mensen ervan vinden. Filmsite IMDb is een geweldige bron om te controleren of een film geweldig, geweldig of er tussenin is. Maar het platform is veel meer dan dat.

IMDb TV-app

IMDb TV is een streamingdienst van Amazone En helemaal gratis te gebruiken. Met dit platform kun je films en series met advertenties bekijken en sommige shows worden geproduceerd door Amazon Studios. De dienst is al te gebruiken in de eigen applicatie van IMDb, maar heeft nu voor het eerst een eigen applicatie gekregen. Wel heel schattig.

VPN vereist

De IMDb TV-app kan nu worden gedownload op iPhone-, iPad- en Android-apparaten. Houd er rekening mee dat dit een Amerikaanse app is. Helaas kun je de app in Nederland niet downloaden via de Play Store. Gebruik in dit geval een VPN om toegang te krijgen tot de app.

Kijk je liever IMDb TV op het grote scherm dan kan dat ook, er bestaat al een tijdje een app voor Smart TV’s van verschillende bekende merken.

READ  Wil je een regenboog achtervolgen? Het is net zo eenvoudig als het downloaden van een nieuwe app
More from Madison Garrett

Netflix downloadt de inhoud automatisch naar Android

Met Netflix Downloads For You kan de live streaming-service automatisch aanbevelingen downloaden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *