Peyton Manning: We moeten de game ontwikkelen die ons zoveel heeft gegeven

USA Today Sport

Peyton Manning hield een all-time Hall of Fame-speech, waarbij hij de eerste minuut van zijn toespraak van 9 minuten de spot dreef met de strikte tijdslimiet van 8 minuten waarmee de verdedigers dit jaar te maken hebben gehad.

“Toen ik voor de Colts speelde en er nog maar een paar seconden op de wacht stonden en we de bal snel moesten vangen, schreeuwde ik gewoon: ‘Schiet op! haast je!’ Naar het centrum van Jeff zaterdag. “Hij zou de bal meteen naar mij brengen”, zei Manning. “De toespraak van vanavond heeft de hele tijd haast! Schiet op! De introductieklas van 2021 wil de voormalige rekruten bedanken die lange acceptatietoespraken hebben gehouden, waardoor we gierend 6 minuten de tijd moesten nemen om onze lange banen samen te vatten. Ik zou graag een speciale dank aan mijn oude concurrent Ray Lewis voor zijn aanwezigheid.” Vanavond is Ray net klaar met het geven van zijn toespraak die in 2018 begon. Volgend jaar zullen de acceptatietoespraken waarschijnlijk worden teruggebracht tot 4 minuten, sprekend over concurrenten, mijn beste vriend Tom Brady hier vanavond. Tegen de tijd dat Tom Brady in 2035 voor het eerst in aanmerking komt, heeft hij alleen nog tijd om zijn acceptatiebrief op zijn Instagram-account te plaatsen.”

Manning, 45, stond zondagavond bovenaan de klasse van 2021.

Hij vertelde over de bustes die met elkaar in gesprek waren en beschreef zijn droom om een ​​spel te spelen met de Hall of Famers.

Manning eindigde door iedereen uit te dagen om het spel te verbeteren.

READ  De VS duiken in een donker Covid-gat - en er is geen plan om eruit te komen

“Als leden van deze gerespecteerde klasse hebben we de verantwoordelijkheid om ons spel sterker te maken, van het hoofdstadion tot de meest prestigieuze stadions”, zei Manning. “In de afgelopen jaren is het voetbalspel uitgedaagd door een explosie van sport- en entertainmentopties, veiligheidsproblemen, de uitbarsting van sociale rechtvaardigheidskwesties en een wereldwijde pandemie. Ontheemde fans hebben een geheel nieuwe betekenis gekregen als onze stadions zijn gesloten en fans zijn gesloten. We moeten nu zeker niet weggaan. Als we vanavond dit podium verlaten, gaat het niet langer om ons. Het gaat om het laten groeien van het spel dat ons zoveel heeft gegeven. Het gaat over het koesteren van voetbal om nog een dag te leven en te bloeien, nog een jaar, nog een decennium, een nieuwe generatie. Het gaat erom ervoor te zorgen dat kinderen overal kunnen leren, hechten, groeien en plezier hebben met elke getrokken vlag, elke gemaakte tackle, elke pass, elke ronde, blok, zak en touchdown-record. “

More from Madison Garrett

Galaxy Z Fold 2 (dec), Tab S6 (nov), en de Watch 3

De eerste Samsung-telefoon die de december-update in Nederland ontvangt, is de Galaxy...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *