Bekijk de geannuleerde Arkane Half-Life 2 set in Ravenholm

Noclip, een producent van documentaires over videogames, heeft een geannuleerde video van een uur uitgebracht. halveringstijd Geïnspireerd door Arkane Studios. het spel, die allebei werden genoemd Half-Life 2: Aflevering 4 En Terug naar Ravenholm Op verschillende momenten van zijn ontwikkeling vond het plaats in het voormalige bolwerk van verzet, nu de stad Ravenholm geteisterd door hoofdwantsen en zombies. Ravenholm is een van de levels die we ons het meest herinneren halfwaardetijd; Het is als een survival-horrorspel dat erin slaagde als klas binnen te sluipen. Het is echter maar één klas, dus het is interessant om te weten hoe je het moet doen Een heel spel in dit gebied kan worden gespeeld.

Ravenholm De speler begint te genieten van het ontbijt en de introductie door pater Gregory, de priester en de enige overlevende in de stad. Helaas knallen de zombies door de ramen en moet je zien te ontsnappen. De beelden tonen nog een paar “hoofdstukken” van de beelden, afgewisseld met context van verteller Danny O’Dwyer.

We bekijken ook hoe het gevecht eruit zou kunnen zien, waaronder intense melee-aanvallen met fysica inbegrepen, zodat de speler gemotiveerd kan zijn om zombies in spikes of over de balustrade te duwen. Na verloop van tijd kunnen vijanden echter ook in staat zijn zichzelf uit vallen te rukken of barrières te verwijderen. Fans van Arkane-games zullen veel bekende trucs en tactieken voor de speler zien, zoals het plaatsen van een complexe val met behulp van elektrische bogen. Deze tools zullen worden overgedragen naar latere Arkane-projecten zoals: slachtoffer En Deathloop.

Terwijl Ravenholm Het is nooit helemaal volledig bereikt, en dit uur van keuzes en bijschriften staat vol met onvoltooide tijdelijke aanduidingen en originelen, het is een geweldige vondst. Het project werd uiteindelijk geannuleerd vanwege de beperkte plaats in het schema, evenals de angst dat de opzet “over” was. Dit is de meest diepgaande blik die we ooit hebben gezien van wat had kunnen zijn.

READ  Systeemvereisten voor Yakuza 6: The Song of Life aangekondigd

Er zijn veel dingen om naar te zoeken, zoals nooit eerder vertoonde muziek, en er inhoud uit te knippen halfwaardetijdEn een aantal echt gruwelijke beelden van zwermen zombies. Het is zeker de moeite waard om hem volledig te bekijken als je geïnteresseerd bent in de Half-Life-franchise, Arkane-games of game-ontwikkeling als geheel.

Written By
More from Aubrey Mason
Street Fighter’s Guile & Cammy komt naar Fortnite
afbeelding: Epische spellen straat vechters Guile en Cammy komen naar Het is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *