Een toekomstige Valorant-patch zal Phoenix en Cypher verbeteren

Sommige vroege Valorant-dealers krijgen de broodnodige buffs. Riot Games toegelaten in een recente “Ask Me Anything”-sessie op reddit Phoenix en Cypher zouden het met wat liefde kunnen doen, hoewel er nog niets specifieks is om te delen.

“Vooraf, ja, we werken aan Phoenix, maar het is te vroeg om te praten over de details van wat dat zou kunnen inhouden”, zei personageproducent John Gosicki. Zegt één ventilator. “Op dit moment willen we de tijd nemen om alles tussen nummeraanpassingen voor iets meer te onderzoeken, helaas hebben we geen specifieke tijd om dat te bereiken, en we willen de tijd nemen om de niche voor de lange termijn te vinden voor Feniks.”

Dit zorgde er natuurlijk voor dat sommige fans zich afvroegen of het team soortgelijke plannen had voor een andere beroemdheid. “Cypher bevindt zich in een vergelijkbare situatie”, stylist Jay Watford bevestigt. “We zijn nog niet klaar om details of datums te delen, maar hij staat zeker op onze radar.” Het duo behoorde tot de originele cast van Agents die in 2020 werd gelanceerd met de CS:GO en Overwatch-mashup. Terwijl personages als Jett standvastig zijn gebleven in de meta, heeft de introductie van nieuwe gezichten Phoenix en Cypher vastgelopen.

De huidige definitie van Valorant ondergaat een goede verandering. Naast Chamber-tweaks die in de volgende patch van Valorant komen, viel Nerf’s nieuwste op Sova samen met Riot de introductie van een nieuwe agent genaamd Fade om de dominantie van de schutter in de meta uit te dagen.

“Inspiratie kan overal vandaan komen! De Viper is ontstaan ​​uit een geweldig kunstwerk, Rena uit een orb-monteur waarvan we dachten dat deze zou kunnen resoneren met schermspelers, en een deel van Fade’s eerste inspiratie kwam van de wens om een ​​agent te creëren om te concurreren in de Sova ruimte en bouwen vanaf daar, ‘Watford’ uitleggen.

Designer-agent Nicholas Smith Toevoegen: “We wilden specifiek dat Fade niet op de ploeg zou vertrouwen omdat haar tegenhanger (Sova) meer afhankelijk is van de ploeg. Het betekent niet specifiek dat er meer agenten de ene of de andere kant op gaan, en we willen allerlei soorten speelstijlen en spelers. Fade en Sova hebben hun sterke en zwakke punten, en we willen de lijst op deze manier blijven uitbreiden.”

READ  Bekeken Apex Legends Wattson nerf

Bent u op zoek naar volledige informatie over de nieuwe Valorant dealer Fade, dan kunt u deze link volgen.

Written By
More from Max Mcgee
Deze op Splinter Cell geïnspireerde game is bedoeld om spionnen en huurlingen terug te brengen
Soms vergeet ik dat veel van de games in de Splinter Cell-serie...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *