Bekijk de prototypes van de Hummer EV CrabWalk op de openbare weg

De CrabWalk is een van de coolste functies in de nieuwe elektrische auto’s van GMC Hummer, maar we hebben hem nog niet in het wild gezien. Nou ja, voorlopig tenminste.

In wezen zorgt de ‘krabpositie’ ervoor dat alle vier de wielen van de Hummer zijwaarts stoppen, zodat de EV van het rundvlees diagonaal beweegt wanneer deze wordt ingedrukt. Het tilt vierwielbesturing naar een heel nieuw niveau, en het hele doel is om deze modus te gebruiken om gemakkelijker om lastige obstakels te manoeuvreren wanneer je offroad bent. Ik kan me voorstellen dat het ook een geweldige feesttruc zou zijn.

Maar iemand stuurde een clip naar The Fast Lane Truck op YouTube waarin deze modus voor het eerst op de openbare weg werd getoond. Je kunt het hieronder bekijken:

Tot nu toe is alles wat we hebben gezien live gelanceerd door GM en digitaal gegenereerd of gefotografeerd in een gesloten circuit; Je moet het eigenlijk allemaal met een korreltje zout nemen, want dat laat in het wild niets zien.

Desondanks laat deze nieuwe clip een groep Hummer-vrachtwagens zien die EV krabben terwijl ze door het drukke verkeer rijden. Het is even charmant als eng, alsof ik altijd zin heb om de dansers synchroon te zien bewegen. Het zou niet mogelijk moeten zijn om op deze manier te bewegen, maar dat is het wel.

Hoe dan ook, het is leuk om te zien hoe deze vrachtwagens hun dansje op de weg doen na een blijkbaar geslaagde dag rijden door het zand. We moeten nog zien hoe CrabWalk eruitziet wanneer deze wordt geïmplementeerd in het midden van een offroad-obstakel Een spoor, maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd.

Maar het zorgt ook voor een plezierige rijervaring. Ik zou graag de gezichten zien van mensen die niet helemaal bekend zijn met deze functie als ze voor het eerst getuige zijn van de krabdans op de weg.

READ  Nieuw beeldmateriaal lekt voor Pokemon Unite
Written By
More from Lesley Curry

Pixel-screenshots zijn nu in wezen instant-9to5Google

Google heeft de screenshot-ervaring op Android de afgelopen jaren behoorlijk verbeterd, en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *