Strangeland zal op 25 mei op pc verschijnen

Dit hebben Wadjet Eye Games en ontwikkelaar Wormwood Studios deze week onthuld Vreemd land Het komt op 25 mei aan op pc. Dit is een van die spellen die eruitziet alsof iemand de loodvrije brandstof van je nachtmerrie omzet in diesel, omdat het een kakofonie van anomalie en horror is die samenkomt in een levende, ademende wereld. Of, zoals de ontwikkelaars hebben gezegd: “The Fun House heeft een puzzel van de geest”. Alles in dit spel zal je op de rand van de afgrond plaatsen, zo niet voor de artistieke stijl, dan het kleine avontuur dat je zult moeten ontdekken hoe je de ketens van je ziel kunt losmaken van deze chaoswereld in je. Je kunt hier een nieuwe trailer voor hem bekijken, waar de game over ongeveer zes weken uitkomt.

Krediet: Wadjet Eye Games

Vreemd land Het is een klassiek klik-voor-klik-avontuur dat een boeiend verhaal combineert met boeiende puzzels. Al bijna een decennium werken we aan een waardige opvolger van een veelgeprezen fan Primordia, En we zijn er trots op dat we eindelijk onze tweede game kunnen delen. Vreemd land Een plek als geen ander. Zelfs in de echte wereld bezetten de carnavals een schemerzone tussen het wonderlijke en het alledaagse, het vreemde en het bekende. In hun spiegels van plezier, grillen en bedrog zien we lelijke en pijnlijke weerspiegelingen van onszelf, en we zijn getuige van de verwondering en gruwel van de mensheid in een paar versleten tenten, knapperige circusbuggy’s, vuile hutten en attracties. Vreemd landNatuurlijk natuurlijk Niet De echte wereld. Inderdaad, uitzoeken waar je bent – en wie je bent – is een van de vele mysteries van het spel.

Tijdens het verkennen Vreemd land-Je zult gereedschappen uit een andere wereld moeten verzamelen en vreemde bondgenoten moeten vinden om een ​​enorme reeks obstakels te overwinnen. Maak een ijzeren lemmet gestolen uit de kaken van een roofzuchtige hond en slijp het met woede en verdriet; Oogmagie van tien beenteratomen; De gigantische cicade berijden tot aan de rand van de vergetelheid … Temidden van deze waanzin heeft de dood zelf geen controle over u, en u zult deze gladde onsterfelijkheid hanteren om uw vijanden te ontlopen.

Om door dit rijk te navigeren zijn monsters en metaforen nodig Begrip Zijn inwoners en zijn mysteries. In tegenstelling tot veel avontuurlijke spellen die lineaire ervaring en puzzels met één oplossing bieden, Vreemd land Hiermee kunt u uw eigen stijl, uw eigen benadering, uw eigen betekenis kiezen – de ene speler kan het carnavalspel winnen met scherp schieten, de andere met elektrotechniek; De ene speler kan een vreemd woordspel van een profeet onthullen, terwijl een andere speler visuele aanwijzingen verzamelt die door de omgeving zijn verspreid. Tenslotte, Vreemd landHet wordt een verhaal is van jou een verhaal. U bent niet het publiek. Jij bent de speler.

Geplaatst in: Games, Independent Games, Video Games | Getagd: indiegame, indiegames, Strangeland, Wadjet Eye Games, Wormwood Studios

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige game-editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange freak geweest die met je kon praten over strips, tv, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, barmhartig te zijn op Overwatch, geweldige willekeurige muziek aan te bevelen en een D & D-slechterik te worden. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die gewoon niet in één alinea kunnen worden behandeld. Volg TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero, voor willekeurige foto’s en reflecties.

READ  Outriders Update zal pc / PlayStation Crossplay vandaag opnieuw inschakelen
Written By
More from Max Mcgee

‘Godfall’-releasetijd, preload en Xbox-geruchten voor de PS5-lanceringstitel

PlayStation 5 heeft een aantal fantastische games voor één speler bij de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *