Bekijk: Nintendo Direct Mini: Partner Showcase

Onze Live Summer is eindelijk hier, bijna! en wanneer Nintendo Direct Mini: Partnershow Het is misschien niet wat iedereen wil (Nee Breath of the Wild 2 Maakt ons verdrietig!), Er is zeker een gezonde dosis zoet nieuws van derden voor Switch-bezitters.

Dit is de eerste liveshow sinds februari en de eerste show van partners sinds 2020. Het zal geen liveshow in de traditionele zin zijn, maar in plaats daarvan wordt de volledige 25 minuten durende show op YouTube vrijgegeven zodat mensen in de loop van de tijd zelf kunnen kijken . Geen live uitzending, alleen video We kunnen het allemaal in onze eigen tijd bekijken zodra het binnenkomt 6.00 uur PDT / 9.00 uur EST / 14.00 uur GMT / 15.00 uur CET.

Opmerking: we zullen de link bovenaan de pagina toevoegen zodra deze verdwijnt, dus als het live-time is en je het hierboven niet ziet, probeer dan de pagina te vernieuwen!

Dus, wat denken we dat zal blijken? We hebben al een paar ideeën en je hebt gisteren je stem laten horen in onze poll – en je kunt er nog steeds op stemmen als je verlegen wilt kijken voordat je de video bekijkt!

Sinds gisteravond zijn er echter een paar kleine hints en aankondigingen geweest. Shin Chan: De professor en ik zijn op zomervakantie – The Seven Days Endless Journey Komt in augustus naar het Westen, dus we zullen verrast zijn als we dat niet te zien krijgen in de show van vandaag. Verwachting Mario + Rapids sprankelt hoop Het was ook de releasedatum Gelekt door Ubisoft. En geruchten dat de populaire filosofie-RPG van Square Enix en PlatinumGames juk: automatisch Zal naar Switch komen Ik begon te draaien.

READ  Tiny Tina's Wonderlands Multiplayer, Crossplay-set voor weken

Het aanbod loopt op 6.00 uur PDT / 9.00 uur EST / 14.00 uur GMT / 15.00 uur CET Op het officiële YouTube-kanaal voor Nintendo.

Written By
More from Lesley Curry
2021 Genesis G80 Sport preview voor de onthulling in het derde kwartaal
Dit is onze eerste blik op 2021 Genesis G80 Sport een iets...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *