XBOX Story Documentary wint vele prijzen – G Style Magazine

Het was veruit een van de beste documentaires van het afgelopen jaar Afspelen: het Xbox-verhaal. Je hoefde geen trouw XBOX-lid of Team Green te zijn om deze documentaire te waarderen.

Als je een gamer bent en van games houdt, dan heeft de geschiedenis van games waar we allemaal van houden en spelen een verhaal en geschiedenis. Power On: Het verhaal van XBOX is de geschiedenis van Microsoft en XBOX en hoe ze erin slaagden om de zeer competitieve gaming-ruimte te betreden en niet alleen succesvol te zijn, maar ook een van de “Grote Drie” in gaming. Het is een introspectieve kijk op games, mensen, verwachtingen, mislukkingen en successen, allemaal gecombineerd om ons te brengen wat we vandaag hebben na 20 jaar met XBOX.

The Power On: The XBOX Story is alom geprezen en heeft een groot aantal prijzen gewonnen. Wil je precies weten wat XBOX heeft gewonnen met hun documentaire? Kijk maar eens, het is een mooie lijst:

winnaar binnen Daytime Emmy Award voor beste bewerking van één camera En de Kandidaat voor het programma Distinguished Arts and Popular Culture.

winnaar binnen People Voice Webby Documentaire Award (Series en Videokanalen) en Honoree Entertainment (Series en Videokanalen).

winnaar 16 Tele Awards (6 goud, 5 zilver en 5 brons).

Als je deze documentaire nog niet hebt gezien, kun je hem op een heleboel verschillende platforms bekijken en niet alleen je game-fix krijgen, maar ook iets leren over XBOX dat je misschien nog niet eerder wist. Zeker de moeite waard om te bekijken. Als je besluit dit te doen, kun je alle 6 afleveringen vinden YoutubeEn de Prime videoEn de IMDb-tvEn de RoccoEn de rode doosof Microsoft’s eigen site.

READ  Microsoft-nieuwsoverzicht: Show ID @ Xbox-games, bewijs dat COVID-19-vaccinatie nodig is voor Amerikaanse kantoren, en meer

Written By
More from Vanessa Hale
PowerSlave: Exhumed lanceert 10 februari voor PS4, Xbox One, Switch en pc
Eerste-persoon schieter PowerSlave: Graven zijn opgegraven Het wordt uitgebracht voor PlayStation 4,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *