Bekijk Tyson vs. Jones Jr. gratis live in binnen- en buitenland

© 977_ReX_977 / Shutterstock.com

Laatst bijgewerkt: 27 november 2020
Leestijd: 3 minuten, 3 seconden

In de nacht van zaterdag 28 november op zondag 29 november zullen Mike Tyson en Roy Jones Junior strijden in Dignity Health Sports Park in Californië. Het hele evenement vindt plaats tussen 03.00 en 06.00 uur, waarbij Tyson en Jones Jr. het belangrijkste gevecht zijn. Tyson en Jones Jr., nu allebei in de vijftig, komen zondagochtend rond 5.00 uur Nederlandse tijd de ring in.

De wedstrijd wordt in Nederland live uitgezonden op de AD-website via ad.nl/miketyson. Hiervoor heeft u alleen een gratis account nodig op de website van het AD. U kunt dit eenvoudig maken door uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te maken. Je kunt daar dan de bokswedstrijd live volgen.

Ben je momenteel in het buitenland, dan kun je de match alleen zien als je eerst je IP-adres wijzigt naar een Nederlands IP-adres. Dit kan eenvoudig door middel van een VPN. Met een VPN kunt u verbinding maken met een server in een ander land en vervolgens vanaf daar verbinding maken met de website van het AD. Als je verbinding maakt met een Nederlandse server, kun je de wedstrijd gewoon gratis live bekijken. Dit is een leuke bonus als je in het buitenland bent, want daar moet je betalen om toegang te krijgen tot het boksevenement.

Om uw IP-adres te wijzigen, moet u eerst een VPN downloaden. Je hebt gratis VPN’s en betaalde VPN’s. Betaalde VPN’s zijn vaak beter voor streaming omdat ze meer servers hebben en minder snel overbelast raken. Gratis VPN’s zijn minder geschikt om te streamen, maar ze zijn wel gratis. Vaak kun je echter ook gratis streamen met een betaalde VPN, omdat ze een geld-terug-garantie hebben op hun betaalde plannen. Zo kun je alsnog de match tussen Tyson en Jones Jr. gratis streamen met een betaalde VPN en stotterende streams voorkomen.

READ  De Samsung Galaxy S20 krijgt de tweede januari-update, de Note 8, en de eerste Galaxy A8

Hoe het kijken naar de wedstrijd tussen Tyson en Jones Jr. werkt met een VPN lees je hieronder.

Tyson vs Jones Jr. gratis live kijken vanuit het buitenland, stap voor stap

  1. Kies een VPN (bij voorkeur een met een geld-terug-garantie, zodat je na de stream een ​​terugbetaling kunt aanvragen). We hebben de AD-site getest met NordVPN, en dit werkt prima. Als je toch een gratis VPN wilt proberen, probeer dan ProtonVPN of bekijk ons ​​artikel met de beste gratis VPN’s. Houd er dus rekening mee dat u snelheids- en stabiliteitsproblemen kunt krijgen met een gratis VPN.
  2. Abonneer u op de gekozen VPN en download de software. Via onderstaande knop kun je naar de NordVPN-site navigeren: