Game onderweg met deze Razer Raiju Mobile-gamepad Black Friday-besparing

Wilt u uw spelvaardigheden onderweg meenemen? Dan is dit de Black Friday deal voor jou. De Razer Raiju Mobile-gamepad heeft een zeldzame korting gekregen van de Black Friday-verkoopselectie van Amazon, waardoor het van de gebruikelijke vraagprijs van $ 89,99 naar een aantrekkelijkere $ 79,99.

Razer Raiju Mobile: was $ 89,99 nu $ 79,99 bij Amazon (bespaar $ 10)
Neem uw mobiele gamesessies met de Razer Raiju Mobile-houder – zorg voor uw console-achtige bedieningselementen op uw smartphone. U kunt elk van de vier multifunctionele knoppen afzonderlijk opnieuw toewijzen aan uw favoriete commando, en u kunt de haartriggermodus inschakelen via twee extra schakelaars.
Bekijk deal

Razer-spullen hebben meestal een hogere premie dan andere gamemerken en houden hun waarde ook iets beter vast dan andere accessoiremakers. Dus om zelfs een kleine korting als deze te zien, is uitstekend – vooral omdat gamestreamingdiensten zoals Xbox Game Pass en Google Stadia onze gamesessies steeds vaker op de weg zien gaan.

Niet in de VS? Dit zijn de beste Razer-deals bij jou in de buurt:

TechRadar verzamelt alle topdeals in de aanloop naar Black Friday, en we hebben het beste op een rijtje gezet Black Friday-deals in een gemakkelijk te navigeren artikel om u te helpen de koopjes te vinden waarnaar u op zoek bent.

READ  Apple Seeds Beta 8 van macOS Big Sur 11.3 voor ontwikkelaars
Written By
More from Eda Greene

Hoe download ik muziek van Spotify naar iOS, Android-apparaten of computer?

Spotify is wereldwijd een van de toonaangevende apps voor het streamen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *