Bekijk Walmart, GameStop en Antonline vandaag nog

Als je een Xbox-console van de volgende generatie en toegang tot Game Pass wilt, Dan wil je deze week naar drie retailers kijken.

De vraag naar de Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles is nog steeds groot en kan momenteel erg moeilijk te vinden zijn. Hoewel we een beetje kalm zijn als het gaat om nieuwe Xbox-exclusives, blijft Xbox Game Pass geweldige games zoals OutridersEn de MLB Show 21, En de Stad knock-out De dag dat ze werden gelanceerd.

Met games zoals Oneindige uitstraling Aan de horizon is dit een goed moment om eindelijk te proberen een next-gen Xbox-console te kopen. Deze week zijn er drie retailers waar je op moet letten als je echt een Xbox Series X of Xbox Series X wilt.

Dit is een manier om uw console te ventileren.Future Publishing / Future / Getty Images

Terwijl sommige retailers zoals Walmart en GameStop waarschuwingen zullen geven voordat nieuwe consoles worden vermeld. Anderen zoals Amazon doen dat niet. De meeste retailers zijn echter vervallen in een patroon van hoe consoles worden aangevuld. April heeft het patroon enigszins verstoord, maar het betekent ook dat de volgende drie retailers waarschijnlijk zeer binnenkort nieuwe consoles op voorraad zullen hebben:

De meest recente herbevoorrading in de Microsoft Store vond plaats in het weekend en Antonline lijkt de volgende outlet te zijn die de console kan aanvullen. Je bent te laat met het aanvullen en veel volgers beschouwen Antonline als een ingetogen winkelpui. Houd er rekening mee dat ze de neiging hebben om duurdere pakketten te verkopen die worden geleverd met extra consoles en Xbox Game Pass.

READ  Grounded's inhoudsupdate van september krijgt zijn tweede patch met 0.3.2

GameStop heeft sinds het midden van de maand geen individuele Xbox-consoles verkocht, hoewel sommige sindsdien beschikbaar zijn via het Xbox All Access-betalingsplan. Hoe dan ook, deze week wordt er weer een traditionele herbevoorrading verwacht. Deze winkelier heeft de neiging om van tevoren reclame te maken voor de aanvulling, dus volg Twitter.

Press Show / Corbis News / Getty Images

Net als GameStop is Walmart een zeer consistente aanvullingstool, met een lijst van nieuwe Series X-consoles om de twee weken of zo. Xbox Series S-consoles zijn vaak beschikbaar als onderdeel van Xbox All Access, waarvan sommige beschikbaar zijn op 26 april. Verwacht dat de volgende Xbox Series X ergens rond 14.00 of 15.00 uur op donderdag of vrijdag later deze week wordt aangevuld.

OctoShop is een extensie waarmee u meldingen kunt instellen voor retailers zoals Walmart, dus als u de pagina niet zelf wilt controleren, is dit een handig hulpmiddel om een ​​systeem bij Walmart uit te schakelen! Bovendien kun je niet fout gaan met de volgende berekeningen, zoals @ Wario64En de Sluit een tweet in, En de Sluit een tweet in, Die constant tweeten over een gloednieuwe aanvulling als het gebeurt.

Houd Antonline, GameStop en Walmart in de gaten en je zou binnen de kortste keren een Xbox Series X of Xbox Series S moeten hebben.

Written By
More from Vanessa Hale

De EE-campagne promoot onbeperkte Xbox-games voor onderweg

EE heeft een actieve landelijke campagne van zes weken gelanceerd om de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *