FMWhatsApp APK Downloader, Hoe FM Whatsapp APK te downloaden, FMWhatsapp nieuwste versie april 2021

Je zult een goedemorgen zijn, FM WhatsApp heeft op 3 december een nieuwe update uitgebracht v860 die enkele nieuwe functies heeft toegevoegd, zoals Maint Active Mark en Gas Create Whatsapp Room Saathi op Like Whatsapp, de verzendlimiet van berichten is verhoogd om dit te doen. Nu kun je één bericht met 215 contacten tegelijk delen, en je kunt ze doorsturen. In deze video zullen we proberen je veel details te geven over elke FM WhatsApp-functie.

Lees ook: Bhobishyoter Bhoot Volledige film downloaden: Filmywap gelekt 1080P Bhobishyoter Bhoot Bengaalse film Downloadlink

Eerst zullen we het hebben over die features die je in deze release niet zult zien, de eerste feature die ’s ochtends beschikbaar is, is de actieve online track. Actief pad betekent dat wanneer je WhatsApp opent, alles wat op internet staat, aanwezig is. Daar wordt groen geactiveerd, wat een zeer handige functie is voor gas.

Lees ook: Kathmandu Connection Web Series Alle afleveringen Gratis download: 1080P Kathmandu afleveringen downloadlink gelekt door Filmywap

Omdat je kunt zien wie er belt in WhatsApp en wie offline is, en wie er achter de koeienhapjes wordt bediend, is de betaling voorbij, maar volgens mij is de betaling hier helemaal geen dief omdat de cassette de derde is van de feest-app. Maar als u de functie hier geeft, praat erover, klik dan hier op beantwoorden, hier ziet u een betalingsoptie van waaruit u kunt of van waaruit u kunt betalen, en daarna wordt u hier betaald. Als de optie wordt gezien, kun je de nieuwe functie hier zien, en van hieruit kun je een WhatsApp-ruimte maken, en hier is hoe je deze optie bedient, die je hier moet klikken, nadat je hier hebt geklikt. krijgt de kamer De kameroptie verschijnt in de geschiedenis van de kamer, je kunt twee tot drie of vier mensen met elkaar verbinden tijdens een videogesprek, dus ik zal hetzelfde zien, er zijn een aantal andere dingen die zijn opgelost wanneer we praten over de verborgen functies die erin zitten.

READ  Download Sundur-trilogie "To The Top" (Remix feat. Keith Lawrence & Kicker Dixon)"

Lees ook: Download Karnan Tamil Movie Full HD Gratis downloadlink beschikbaar op Moviesda

Allred heeft er een video over gemaakt, als je deze video bekijkt, krijg je deze video en hoef je deze niet te bekijken, als je hem niet hebt gezien, kun je deze video bekijken, hij zal erover praten van een WhatsApp-vriend, hier jij zal de eerste optie zien, vliegtuigmodus activeren, dan daarna Uw apparaat dat uw WhatsApp is, uw internet zal worden verbonden en u zult geen bericht ontvangen op WhatsApp, u zult alleen het bericht hebben op uw WhatsApp, u kunt de vliegtuigmodus vanaf hier, en je kunt dat ook doen, daarna ging ik voor je uit, kijk wat er vanaf hier gebeurt, wat er aan de zijkant is, als je online bent, laten we nu naar 3dot gaan en dan hier je 3dot verschijnt, als u hier klikt, ziet u hier een optie via FM-modus.

Lees ook: De gratis downloadlink van de Karnan Tamil Full HD-film kan worden gedownload op Movierulz

Dus als u erop klikt, ziet u hier de eerste optie, Privacy en beveiliging. Nadat u erop hebt geklikt, ziet u hier de eerste optie. Wat is de laatste fase van de derde generatie? Als u deze instelling uitvoert, dan op dat moment. Je laatste aanblik is nieuw of niet, je zult worden gezien door degenen die gerespecteerd zullen worden. Je zult dezelfde laatste scène zien wanneer deze koelkast klaar is, daarna kun je hem uitschakelen, en nadat hij is gegeven, sturen mensen veel berichten door, dus als je de instellingen inschakelt, stuur dan geen bericht door.

READ  5G-downloadsnelheid in grote steden in Azië-Pacific: open signaal

Lees ook: Download Ajeeb Daastaans Full HD 1080P film Gelekte Ajeeb Daastaans downloadlink op Bolly4u

Daarna vindt u de normale modus, dan is er een optie, als u deze toepast, daarna ziet u de status van iemand, zij zullen niet weten dat u hun status hebt gezien, en daarna, wat er zal gebeuren. Als de index wordt verwijderd, wordt elke status verwijderd als dit gebeurt, en wordt deze niet verwijderd van uw WhatsApp. Als iemand een fout maakt en deze na een bericht verwijdert, wordt deze persoon niet verwijderd uit uw WhatsApp. Als u een bericht verzendt en naar u verzendt na het versturen van berichten, is het daar maar ziet u het pas als u antwoordt, en dan kunt u het bewaren, u kunt geen verschillende thema’s toepassen alsof u hierheen ging en zich aanmeldde bij een team en presenteerde aan jij, dan laten we hier dit team hier zien, maar solliciteer op WhatsApp Jouw, dan alsjeblieft, je kunt erachter komen wie er door WhatsApp is vermoord.

Meneer ik veranderde van hier naar automatisch, nadat het team hierheen was gegaan, krijg je hier de volgende optie Universeel, waar als je klikt op waar je heen ging, je de WhatsApp-randkleur kunt wijzigen, hier kun je ook een afbeelding op de achtergrond toevoegen, als je de status hier wilt wijzigen, dan wil je de bijgewerkte kleur vanaf hier wijzigen, dan kom je vanaf hier als volgende, dan wordt hier de media uit gekookt, en wat er ook met je gebeurt, dat zal je niet zijn opgeslagen in je galerij, hier kun je, als je het hier wilt zien, je het wilt zien volgens je eigen uiterlijk, we hebben Everstyle in je chat bewaard, enz.

READ  Super Dragon Ball Heroes World Mission Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

Als je dit kunt zien, is er zoveel gedaan op deze manier, je zult het allemaal in één keer voor jezelf moeten zien. De volgende Instagram likes, dan is je status hier, en kun je ze zien als Instagram-verhalen, en deze groep komt anders samen dan de groep, dan kun je dit doen of dan kun je hier je naam instellen, dan kan je controleer wat je wilt en daarna kun je vragen wat. Als je niet hier bent en dan, kun je wijzigen hoeveel je wilt navigeren, als je dit bericht goedkeurt, zal het profiel dat je hebt op de achtergrond te zien zijn na dat, je kunt de naam van de contactpersoon verbergen, als je iemands bericht leest, en als je wilt dat zijn naam daar goud is, kun je ernaartoe navigeren omdat zijn naam daar automatisch wordt verwijderd. De volgende optie is hier via FMWA, dus als je erop klikt, verander je van daaruit je WhatsApp-achtergrond enzovoort, vanaf hier kun je ook WhatsApp-achtergrond wijzigen, enz. Ik vond de video leuk.

Written By
More from Eda Greene
Heb je EMUI 12 gedownload op je Huawei P30?
Mensen downloaden en voeren EMUI 12 naar hun Huawei P30-serie smartphones, net...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *