Bellen via Twitter is nu standaard ingeschakeld. Hier ziet u hoe u dit kunt uitschakelen

Bellen via Twitter is nu standaard ingeschakeld.  Hier ziet u hoe u dit kunt uitschakelen

Bedrijf

Het platform maakte bekend dat de functie nu vanaf woensdag voor iedereen beschikbaar is.

Hoewel het voor iemand nuttig kan zijn, is niet iedereen er enthousiast over. Facebook Messenger, dat de functie opnieuw heeft uitgerold 2015, wordt over het algemeen gebruikt om te communiceren met mensen die u kent in de echte en offline wereld. Aan de andere kant is X geëvolueerd als een platform voor dialoog en publiek debat (en natuurlijk ook voor memes). Ook al volg je misschien iemand en volgt hij of zij jou ook terug, de kans is groot dat je niet wilt dat diegene op elk moment van de dag of nacht rechtstreeks contact met je kan opnemen.

Momenteel is deze optie standaard ingeschakeld, maar het is heel eenvoudig om deze uit te schakelen. Open de X-app op uw apparaat en ga naar uw berichten. In de rechterbovenhoek staat een tandwiel. Klik erop om de berichtopties weer te geven.

Schakel eenvoudigweg de optie in.

Afbeeldingsbron: X/IFLScience

Daar krijg je de mogelijkheid om oproepen te beperken tot mensen die je volgt – of, voor de echt rommelige gebruiker, iedereen die $ 8 per maand voor X Blue betaalt, toe te staan ​​contact met je op te nemen als ze willen chatten.

Zet eenvoudigweg de optie 'Spraak- en videogesprekken inschakelen' in de uit-positie (de knop wordt grijs weergegeven) en u kunt veilig tweeten in de wetenschap dat niemand u erop zal aanspreken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *