Bendy and the Dark Revival verschijnt op 1 maart op PlayStation en Xbox [Trailer]

Bendy and the Dark Revival verschijnt op 1 maart op PlayStation en Xbox [Trailer]

Nou, je kunt niet zeggen dat je dit niet ziet aankomen. Na Motive Studio kwam het idee om er meer mee te doen lege ruimteUitgever EA lijkt een stap te zetten om precies dat te doen.

glomhout Ontwikkelaar Dillon Rogers Gisteren geplaatst Op Twitter vroeg een EA-enquête fans om aan te geven hoe geïnteresseerd ze zijn om de ontwikkelaar te volgen met niet alleen een remake dode ruimte 2 Het is gedaan in een vergelijkbare stijl als de Motive Studio-remake van het originele spel, maar ook het vervolg Dead Space 3.

Electronic Arts heeft nog geen commentaar gegeven op de plannen voor de serie, ondanks het succes en de lovende kritieken van de remake. Bovendien is het niet duidelijk of Motive Studio bij beide projecten betrokken zal zijn als EA doorgaat met het opnieuw maken van beide games. Bovendien, als fans honger hebben naar meer lege ruimteDus waarom zou je niet de volgende stap nemen en een originele game maken in plaats van een remake?

Senior managers en makers van Motive Studio Phil Ducharme En Romeinse Campos Oriola In een eerder interview liet hij doorschemeren dat er meer kan worden bereikt lege ruimte Van de ontwikkelaar, maar nogmaals, het is allemaal aan EA.

lege ruimte Nu uit op pc via Stoom en de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series.

Written By
More from Vanessa Hale
Komt Football Manager 2023 op Xbox Game Pass?
Conor Bennett gepubliceerd: 2022-10-25T14:28:19 bijgewerkt: 2022-10-25T14:28:29 Football Manager 2023 is eindelijk hier,...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *