Bengals ‘niet in paniek’ ondanks aanhoudende strijd in close games

De kleedkamer lijkt misschien niet zo ‘samen’, zoals Taylor het schildert met een handjevol jongens die onlangs op sociale media duidelijker werden over het veranderen van hun rollen, of in het geval van AJ Green dat ze op de camera werden betrapt waar mensen zijn woorden niet konden horen, maar wel konden kijk, hij was niet blij. Groen en verdedigend einde Carlos Dunlap kwamen beiden terug om te zeggen dat ze gewoon gefrustreerd waren door te verliezen.

Dinsdag meldde Mike Garafolo van NFL Network dat de brede ontvanger John Ross om een ​​ruil heeft gevraagd. Ross, een eerste ronde keuze in 2017, heeft twee vangsten op vijf doelen voor 17 yards en speelde slechts één moment op zondag nadat hij drie opeenvolgende wedstrijden inactief was geweest, de derde terwijl hij ziek was tijdens de oefenweek.

De handelsdeadline nadert over twee weken, 3 november, en normaal gesproken is Cincinnati niet actief geweest met verhuizingen in het seizoen, maar de organisatie ging tegen de trend in om dit buiten het seizoen niet veel uit te geven aan gratis agentschappen door jongens als DJ Reader, Trae te tekenen. Waynes en Vonn Bell.

“Ik denk dat ze boven altijd goed beoordelen wat het beste is voor het team”, zei Taylor maandag toen hem werd gevraagd of hij denkt dat het team zou kunnen overwegen om spelers naar binnen of naar buiten te verplaatsen. “Of het nu gaat om transacties of niet, daar wordt altijd over gepraat, en uiteindelijk nemen ze de beste beslissingen voor de club.”

READ  De Warrior Games 2024 vinden plaats in het ESPN Wide World of Sports Complex

Taylor zei dat hij ook bij dat proces betrokken is, aangezien hij dagelijks met het personeel van de eigendoms- en personeelsafdeling spreekt, dus niets zou voor hem een ​​verrassing zijn als er op een van beide manieren een ruil zou zijn.

Zijn focus blijft echter op het behalen van overwinningen met de jongens die momenteel in zijn kleedkamer zitten. De Bengals zijn laatste in de AFC North, waar ze het enige team zijn met een verlieslatend record. Pittsburgh leidt met 5-0, Baltimore is 5-1 en de Cleveland Browns, die zondag naar Paul Brown Stadium komen, zijn 4-2.

“Uiteindelijk willen we in de play-offs komen en alle dingen doen die we willen doen, maar op dit moment zijn we alleen gefocust op het vinden van een overwinning”, zei Taylor.

Veteraan linebacker Josh Bynes zei dat de sfeer in de kleedkamer na het verlies van zondag er een was die aantoonde hoe boos de spelers waren om met 21-0 te stijgen en op de een of andere manier niet te winnen, maar ze geloven nog steeds dat ze beter zijn dan hun recordshows.

“We zouden nu zeker een 4-2-team moeten zijn”, zei Bynes. “… We moeten gewoon leren om deze spellen af ​​te maken en dan is het gesprek natuurlijk anders dan we nu hebben. Het is gewoon rot omdat ik het gevoel heb dat we een beter team zijn dan dat, vooral met hoe we speelden (zondag). Ik heb gewoon niet de een of twee plays gemaakt die we nodig hadden om het spel te winnen. Dat is wat we dit seizoen niet hebben gedaan. We moeten in alle fasen leren afronden. Het is gewoon stom om te weten dat we bijna zo’n geweldig team zijn. En om gewoon te kort te schieten en het record zegt iets anders dan waartoe we weten dat we in staat zijn. “

READ  Wetgevers dringen er bij Amerikaanse Olympische functionarissen op aan om doorgewinterde atleten te verdedigen op Olympische Spelen in Peking

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *