T-Mobile geeft iPhone 12 Pro-apparaten weg tijdens elke World Series-game

De iPhone 12 Pro wordt deze week gelanceerd met een bijgewerkte vormfactor, een snelle nieuwe processor en een verbeterd camerasysteem. Het nieuwe vlaggenschip is niet goedkoop, maar je hebt de kans om er gratis een te krijgen via een nieuwe wedstrijd.

T-Mobile is vandaag een wedstrijd beginnen waarin het vijf iPhone 12 Pro-apparaten weggeeft tijdens elke game van de World Series. Elke winnaar krijgt een 128 GB iPhone 12 Pro, een jaar lang gratis T-Mo-service en maximaal drie extra servicelijnen.

Binnenkomen, jij moet volg @TMobile op Twitter. Het tweet een trekkingaankondiging tijdens de 5e inning van elke World Series-game, en je moet op de tweet reageren met de hashtags #iLoveTMobile en #Sweepstakes of die sweepstakes-tweet retweeten voordat de 5e inning voorbij is.

T-Mo heeft vandaag ook aangekondigd dat het voor elke homerun-hit tijdens de World Series $ 10.000 zal doneren aan de T-Mobile Little League Call Up Grant-programma. Dit programma helpt gezinnen in nood om de registratiekosten te dekken die verband houden met hun lokale Little League-programma, zodat de kinderen de kans krijgen om honkbal te spelen.

Bovendien doneert T-Mobile $ 5 voor elke keer dat u “LittleLeague” sms’t naar 313131, zelfs als u geen T-Mo-klant bent. Dit geld gaat volgend seizoen naar de lokale Little League-gemeenschap van de sms’ers, en T-Mobile zegt dat het via deze methode tot $ 2 miljoen zal doneren.

READ  NBN downloadsnelheden verbeteren en meer abonnementen bereiken maximale snelheden
Written By
More from Eda Greene
Download Wordle om het voor altijd gratis te blijven spelen
Door de verkoop van Wordle zijn sommige mensen bang om het spel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *