Beroemde YouTuber en snelheidsliefhebber trekt fans aan met massale lekkage van GTA VI

Een populaire YouTuber heeft nieuwe informatie over GTA VI gelekt te midden van geruchten. Ik heb een link bijgevoegd naar een website met een aparte pagina voor het spel, wat een hype opleverde.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

De afgelopen maanden waren een feest voor fans van Grand Theft Auto, aangezien het internet vol stond met enorme lekken en geruchten. Kortom, een vermeende Britse hacker heeft exclusieve in-game beelden voor GTA VI gepost, die indruk hebben gemaakt op de wereld. Dit enorme lek is een maatstaf geworden voor alle GTA-fans, omdat ze zich eindelijk opgelucht voelen om dingen op hun pad te zien komen.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

De lekken bevestigden geen relatie met de originele game, maar rockster Ik raakte meteen in het probleem verstrikt, wat de zaken een beetje duidelijk maakte. Bovendien kraakten ze de hacker en gingen zelfs zo ver dat ze inhoud van internet wisten.

Maar we kennen allemaal de oceaan van internet, en als iets eenmaal uit is, kan het nooit meer verdwijnen. En nu, met nog een enorme hint naar de game, tellen fans de dagen af ​​tot de officiële aankondiging.

Beroemde YouTuber publiceert een enorm lek voor GTA VI-fans

Fiets- en gameliefhebbers FlowStreet hebben een groot aantal GTA VI Gelekt tussen geruchten. Plaats eerst een link naar een website genaamd Instant-gaming.com, die een pagina bevat die is gewijd aan GTA VI-aankopen. Hoewel de website bevestigt dat de game ergens rond 2023 is, claimt het alleen een pc-lancering door Rockstar.

READ  Xbox Series X zou nog een geweldige exclusieve game kiezen

Duik dieper

“Dus… GTA 6 Trailer In 48 Hours” – Australische Twitch Streamer hint naar Massive GTA Reveal

9 dagen geleden

Dit enorme lek roept meerdere vragen op, aangezien de vorige game op verschillende platforms is verschenen. Niemand van ons kan ze echter beantwoorden of bevestigen omdat Rockstar heeft besloten erover te zwijgen. De franchise beloofde tenslotte iets groots aan fans, en ze doen er alles aan om het waar te maken.

Naast de websitelink heeft Flowstreet ook nog een tweet geüpload met alleen de letters “VI”. Hoewel dit voor de meerderheid niet logisch is, kunnen die-hard GTA-fans de punten met elkaar verbinden. Al met al wacht de hele community al meer dan tien jaar op GTA VI, dus elke mogelijke link is weer een benchmark tot de volgende link.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Dat gezegd hebbende, zou het laatst mogelijke idee voor een Flowstreet-implementatie ook bij Rockstar Games kunnen liggen. De franchise volgt een YouTuber en er is misschien een kleine mogelijkheid. Maar voor nu wachten we tot de gissingen duidelijk zijn.

Advertenties

Het artikel gaat verder onder deze advertentie

Bekijk dit verhaal: Ranglijst van de beste GTA-titels aller tijden

Wat zijn uw gedachten hierover? Denkt u dat er een mogelijk verband is tussen beide partijen? Laat ons uw waardevolle mening weten in het opmerkingengedeelte.

Written By
More from Aubrey Mason
Preview Aries Cult – Pregnancy Cult: Exclusieve gameplay onthuld
zwangerschap aanbidding Vorig jaar voor het eerst tijdens GamescomHet trok snel onze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *