Bespaar 20% op SteelSeries Arctis Nova Pro draadloze hoofdtelefoon voor PS5, Xbox of pc

Bespaar 20% op SteelSeries Arctis Nova Pro draadloze hoofdtelefoon voor PS5, Xbox of pc

Om het nieuwe jaar af te trappen introduceert SteelSeries zijn vlaggenschipproduct SteelSeries Arctis Nova Pro Draadloos Gamingheadset voor $ 279,99 na 20% korting op de hele site couponcode”Krijg 20Dat is $ 70 korting op de normale adviesprijs van $ 350. De SteelSeries Arctis Nova Pro wordt uitgeroepen tot de beste gamingheadset van 2024, en als iemand die deze headset bezit en deze dagelijks gebruikt, ben ik er helemaal voor.

SteelSeries Arctis Nova Pro draadloze gamingheadset voor $ 279,99

Gebruik code: GET20

SteelSeries Arctis Nova Pro Draadloos gamen hoofdtelefoon

Gebruik promotiecode “GET20”

20% korting $ 349,99

De Arctis Nova Pro is de high-end gamingheadset in de Steelseries-serie. Het combineert een uitstekende geluidskwaliteit, comfortabele ergonomie, krachtige microfoon en unieke en zeer praktische functies. Een van de grootste opvallende kenmerken van de SteelSeries Nova Pro draadloze hoofdtelefoon is het genie Hot-swappable batterijsysteem. SteelSeries was genereus genoeg om twee batterijen toe te voegen; De ene wordt gebruikt in een hoofdtelefoon en de andere wordt geleverd in een aparte DAC-controller. Op deze manier krijgt u het beste van twee werelden: geweldige draadloze vrijheid en hoeft u niet te wachten om op te laden.

De SteelSeries Arctis Nova Pro is bovendien een van de weinige draadloze gamingheadsets met ingebouwde actieve ruisonderdrukking. Het annuleert niet zo goed als hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, maar het is nog steeds capabel genoeg om afleidingen van uw gamesessies te isoleren, zoals geluid dat uit uw computer komt wanneer deze op 100% draait en alle ventilatoren op vol vermogen draaien.

READ  FIFA 23 brengt verlengingen van Ted Lasso, FUT en meer naar Xbox, PlayStation en pc

Enkele andere welkome kenmerken zijn onder meer verstelbare telescopische armen (plus een elastische hoofdband) en kunstleren oorkussens voor een betere pasvorm op maat. De oorkappen zijn kleiner van formaat, zodat ze gemakkelijk een afsluiting rond uw oren kunnen creëren voor een betere geluidsisolatie en dus een betere geluidskwaliteit. Wat draadloze connectiviteit betreft, maakt de Nova Pro verbinding met zowel 2,4GHz WiFi als Bluetooth. Sterker nog, je kunt van beide verbindingen tegelijkertijd profiteren, bijvoorbeeld voor je computer en telefoon.

Je kunt onze IGN SteelSeries Arctis Nova Pro review lezen om meer te lezen over waarom wij denken dat dit de beste gamingheadset is die je kunt kopen. Houd er rekening mee dat we deze recensie schreven met de gedachte dat dit een hoofdtelefoon van $ 350 was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *