Dit Palworld-systeem blaast nieuw leven in een veel gemiste gaming-mascotte

Dit Palworld-systeem blaast nieuw leven in een veel gemiste gaming-mascotte

Herinner jij je Spyro de draak nog? Natuurlijk doen zijn fans dat, maar ondanks een remaster heeft hij al jaren geen nieuwe game meer gehad. Zou hij op weg kunnen zijn naar hetzelfde bejaardentehuis als Cool Spot, James Pond en Gex? Eén Spyro-fan vond dit niet leuk en daarom hebben ze Spyro omgebouwd tot Palworld.

Het is zestien jaar (exclusief de remaster) geleden dat Spyro the Dragon een nieuwe game heeft gekregen. Het goede nieuws is dat er nu een Palworld-model is dat bijdraagt ​​aan het door Pokemon beïnvloede overlevingsspel in de open wereld.

Ik zeg toegevoegd, maar wat de mod eigenlijk doet, is het Spyro-model ruilen voor Foxsparks. Foxsparks is een vuurspuwende vos en een van de vele vrienden die je tegenkomt tijdens het spelen van Palworld. Gezien hun gecombineerde talenten is het geen verrassing dat Infinatextremer, de maker van deze mod, het nodig achtte om ze te vervangen.

Sinds modus (beschikbaar op NexusMods) vervangt elke Foxspark door een Spyro, dus niets houdt je tegen om je eigen leger van Spyro's te creëren en alles in brand te steken dat je durft uit te dagen. Spyro's Palworld-incarnatie mist nog steeds enkele geluidseffecten, maar er wordt aan gewerkt. Na zo'n lange periode zonder nieuwe game, ben ik er zeker van dat fans blij zullen zijn om Spyro gratis te zien rondzwerven.

En hoewel NexusMods zich niet op zijn gemak voelt bij het hosten van Palworld Pokémon-mods, zie ik Spyro als Foxsparks niet snel verdwijnen. De modus werkt echter alleen als je Palworld via Steam koopt. De versie van Palworld op Game Pass, verkrijgbaar in de Microsoft Store, is niet dezelfde als de Steam-versie (via PCGamer). Dit leidde op zijn beurt tot enkele platformonafhankelijke Palworld-problemen.

READ  Arcana is uitgebracht op pc

Maar als sidekick zou Spyro alles moeten kunnen doen wat de andere sidekicks ook kunnen. Je kunt hem oproepen, zijn eigen bedje bouwen, hem in jouw fabriek laten werken, en… sterker nog, als je een toegewijde Spyro-baas bent, wil je misschien wegblijven van de meer moreel twijfelachtige eigenschappen van Palworld.

Zou Spyro ooit zijn eigen andere speeltje kunnen krijgen? Er gaan geruchten dat er een nieuwe in de maak is, maar totdat een Activision-Blizzard-pitch is bevestigd, zijn het slechts geruchten. Tot die tijd zal Palworld moeten dienen als het stampende (en verschroeiende) terrein van Spyro.

YouTube-thumbnail

Als je nieuw bent bij Pocketpair's Pokémon-met-geweren-spel, begin dan met de beste startervrienden van Palworld. Hier is alles wat u moet weten over het opvoeden van Palworld.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *