Bespaar flink op de 2TB Xbox-uitbreidingskaart van Seagate tijdens Prime Day

Bespaar flink op de 2TB Xbox-uitbreidingskaart van Seagate tijdens Prime Day

Een terabyte aan opslagruimte is ruim voldoende voor een breed scala aan documenten, films en verschillende apps, maar op consoles? Dat is nauwelijks genoeg voor de nieuwe Call of Duty-game, enkele indiegames en de nieuwste Game Pass-releases (ons een beetje Overdrijving hier.) Gelukkig, Xbox-serie Seagate-uitbreidingskaart van 2 TBdie nu speciaal is voor de tweede ronde van Amazon Prime Day.

Je kunt de uitbreidingskaart van 2 TB krijgen voor $ 230, een daling van $ 280. Als alternatief kunt u kiezen Seagate 1TB-kaart, $ 130. Als u echter de 1TB-route kiest, De uitbreidingskaart van Western Digital is met $ 125 iets goedkoper.

Plug-and-play-geheugenkaarten zijn eenvoudig te gebruiken, omdat u ze eenvoudigweg in uw console plaatst en u klaar bent om er games op te installeren. Het verpakt een enorme hoeveelheid opslagcapaciteit in een NVMe SSD-behuizing op zakformaat. Gecombineerd met de Xbox Velocity-architectuur kun je met deze uitbreidingskaart genieten van minimale laadschermen en snelle overdrachten.

Seagate 2TB-uitbreidingskaart voor Xbox-serie — 230 dollar ($ 280)

Seagate Xbox Series X|S 2TB-uitbreidingskaart

Games die op de kaart zijn geïnstalleerd, werken net zo goed als op de primaire SSD van deze consoles, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opofferen van graphics, latentie, laadtijden of framerates in uw favoriete games. Bovendien werkt ook de snelle hervattingsfunctie op deze kaart, waardoor je vrijwel direct kunt wisselen tussen meerdere games.

Jij ik kan niet Xbox-serie downloaden Alleen officieel gelicentieerde uitbreidingskaarten kunnen fungeren als de interne SSD van je Xbox.

De Xbox-serie van Seagateerg Je krijgt zelden kortingen, dus dit is een van de beste Prime Day-gamingdeals. Deze kaart had vroeger het monopolie op de uitbreiding van de Xbox-opslag, maar eerder dit jaar kwam de C50-kaart van WD Black van de partij.

READ  Genshin Impact 3.5 releasetijd, aftellen van updates en schema voor serveronderhoud

Meer Prime Day Round 2-aanbiedingen

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst ontvangen als u iets koopt dat op onze site wordt aangeboden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *