Er komt een nieuwe Pac-Man-game voor meerdere spelers naar pc en consoles

Er komt een nieuwe Pac-Man-game voor meerdere spelers naar pc en consoles

Dat heeft Bandai Namco vandaag bekendgemaakt Pac-Man’s enorme tunnelgevecht: Chomp Champs Voor pc, Xbox, PlayStation en Switch. De komende retro-geïnspireerde Battle Royale-titel ondersteunt 64 spelers in platformonafhankelijke multiplayer.

In 2024 komt er een nieuwe Pac-Man Battle Royal-game

Bandai Namco kondigde de nieuwe Pac-Man-game aan met een trailer en persbericht. In het spel besturen spelers de Pac-Men via een netwerk van verbonden doolhoven. De doolhoven verdwijnen één voor één, waardoor spelers gedwongen worden om in een steeds kleiner gebied te concurreren.

Tijd en geesten zijn echter niet de enige vijanden, aangezien spelers ook elkaars Pac-Men kunnen afhakken. De nieuwe game bevat ook power-ups waarmee spelers elkaar rechtstreeks kunnen saboteren of door geesten te polijsten. Andere power-ups zijn onder meer bepantsering, snelheid, spookafweerveld en meer. Chomp Champs beschikt ook over een verscheidenheid aan kostuums en cosmetische items waarmee spelers hun Pac-Men kunnen aanpassen.

“Pac-Man is altijd een titel geweest voor alle gamers, jong en oud”, zegt Susan Tran, Senior Director Brand Development bij Bandai Namco America, “en we vinden het geweldig om PAC-fans over de hele wereld een nieuwe speeltuin te bieden waar ze elkaar kunnen ontmoeten en concurreren met elkaar om Chomp Champs te worden.

Als zodanig ondersteunt Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs platformonafhankelijke multiplayer op pc, PS4, PS5 en Xbox-serie Spelers kunnen deelnemen aan de klassements- of eliminatiemodi en Chomp Champs. Ze kunnen familie en vrienden uitdagen of hun geluk beproeven bij het matchen van vaardigheden.

Ondertussen kunnen degenen die liever kijken ook wedstrijden van regionale en mondiale klassementen bekijken.

READ  De nieuwe Dark and Darker-koffie is gearriveerd, en deze keer heeft hij een emotionele uitdrukking

Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs verschijnt begin 2024, maar Bandai Namco heeft nog geen specifieke releasedatum aangekondigd. Spelers krijgen echter de mogelijkheid om vroeg te spelen op de New York Comic Con op 13 en 14 oktober. Spelers kunnen de nieuwe versie proberen Battle Royale Tijdens Bandai Namco’s spin-off Pac-Man Shine On-evenement van 17.00 tot 22.00 uur ET.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *