Best Buy onthult geheel nieuwe opslagkaart van 1 TB voor Xbox Series X | S.

Best Buy onthult geheel nieuwe opslagkaart van 1 TB voor Xbox Series X |  S.

Het is meer dan twee jaar geleden dat de set uitbreidingskaarten van Seagate voor het eerst beschikbaar werd gesteld voor de Xbox Series X en Xbox Series S, en nu staan ​​we op het punt om in de nabije toekomst een vervangende optie van een nieuwe fabrikant te krijgen.

Volgens een vermelding bij Best Buy (die inmiddels is verwijderd), zal Western Digital een Xbox Series X-uitbreidingskaart | uitbrengen S met een capaciteit van 1 TB voor $ 179,99. Dat is iets minder dan de adviesprijs van $ 199,99 van de 1TB-versie van Seagate.

Met gamebestanden die steeds groter worden, is de WD_BLACK C50-uitbreidingskaart voor Xbox de snelle en gemakkelijke manier om je Xbox Series X of Xbox Series S voldoende capaciteit te geven, zodat je meer titels kunt installeren. Sluit deze officieel gelicentieerde kaart gewoon rechtstreeks aan op je De speciale sleuf aan de achterkant van je Xbox Series X|S-console en je bent klaar om te gaan, er zijn geen extra software of installatiestappen nodig.

De kaart levert prestaties die vergelijkbaar zijn met de interne opslag van Xbox, voor een naadloze ervaring bij het installeren, laden, spelen en opslaan van je favoriete games. Maak je bibliotheek klaar om te spelen en ga snel aan de slag met de WD_BLACK C50-uitbreidingskaart voor Xbox. “

Op dit moment is er geen informatie over de releasedatum van deze WD_BLACKC50-uitbreidingskaart voor Xbox Series X | S, en we weten niet of het ook beschikbaar zal zijn in de formaten 512 GB en 2 TB, zoals de opties van Seagate. Zodra we meer horen, laten we het je weten!

READ  De 24 grootste aankomende Xbox Exclusives

In 2020 verklaarde Jason Ronald van Xbox dat “Extra mogelijkheden en implementatiesDeze kaarten zullen in de toekomst worden geïntroduceerd, dus het is geweldig om te zien dat een ander bedrijf een alternatief biedt…zelfs als het nog vrij duur is!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *