Dodgers’ Trayce Thompson slakken 3-homer spel; Maakt een unieke geschiedenis

Dodgers’ Trayce Thompson slakken 3-homer spel;  Maakt een unieke geschiedenis

Los Angeles Dodgers quarterback Trace Thompson sloeg zaterdag thuis drie homeruns in een 10-1 overwinning op de Arizona Diamondbacks. Hij verzamelde acht RBI’s, meer dan een verdubbeling van iemand anders in het spel.

Thompson is de achtste speler in de geschiedenis van Dodgers met acht RBI-wedstrijden. James Looney en Hall of Famer Gil Hodges zijn de enige spelers die het franchisebedrag overschrijden, beiden met een spel van 9 RBI.

In zekere zin vertegenwoordigt geen van deze prestaties het meest memorabele aspect van zijn optreden.

Terwijl hij zijn team hielp exploderen, handhaafde Thompson een ongelooflijke consistentie: de snelheid van alle drie zijn homeruns was 177,5 mph.

Volgens MLB.com Sara LangsDit is de eerste keer dat een speler een homerun zo snel als een nul heeft in een enkel spel sinds Statcast de statistiek begon bij te houden.

Toegegeven, Statcast is pas in 2015 begonnen met het volgen van deze cijfers. Maar het is nog steeds waarschijnlijk dat dit een uiterst zeldzame gebeurtenis is.

Los Angeles Dodgers quarterback Trace Thompson was historisch consistent met zijn prestatie van drie homeruns op zaterdag. (Jonathan Howe – USA Today Sport)

De herhalingssnelheid breidde zich bijna uit naar JD Martinez van de Diamondbacks, die ook een homerun sloeg met Uitgangssnelheid is 107,4 mph Op zaterdag, slechts een tiende verwijderd van Thompson. Bovendien kwamen alle homeruns van Thompson van een andere werper.

De eerste kwam na de eerste aanval van de 32-jarige slagman van het seizoen, een homerun op de linkshandige Madison Bumgarner uit Arizona in de eerste inning, waardoor de Dodgers een 5-0 voorsprong kregen.

READ  Spelers hebben gemeld dat PSN-accounts zijn verboden, wat een wijdverbreid probleem lijkt te zijn

Thompson ging ook zonder problemen diep rechtshandig. Zijn tweede homerun was een driehonkslag op Kevin Ginkel in de zesde. Thompson maakte een einde aan de streak met een solo homer op Carlos Vargas in de achtste.

Thompson’s drie gelijke zaterdagavond met Colorado Rockies eerste honkman CJ Krohn voor de vroege voorsprong in de competitie. Naast de twee hebben slechts drie andere spelers dit seizoen een multi-home-wedstrijd gespeeld; Boston Red Sox-outfielder Adam Duvall, Atlanta Braves-outfielder Matt Olson en Texas Rangers-outfielder Mitch Garver.

Thompson is de jongere broer van Golden State Warriors-ster Klay Thompson. akkoord gegaan met een Een eenjarig contract van $ 1,45 miljoen met de Dodgers in januari. In 2022 sloeg hij een gemiddelde van 0,256 met 13 homeruns, 41 RBI’s, 4 gestolen honken en 36 runs in 219 slagbeurten met de Padres en Dodgers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *