Beste Cyber ​​Monday 2020-deals voor Xbox One- en Nintendo Switch-games

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET met deskundig advies, recensies en aanbevelingen voor de nieuwste technische geschenken voor u en uw gezin.

Cyber ​​maandag deals staan ​​centraal nu we klaar zijn Zwarte vrijdag, en fans van videogames kunnen nog steeds een paar deals vinden. Xbox One games bovenaan de lijst met de meeste titels, inclusief kortingen op Borderlands 3 en Mortal Kombat 11, maar Mario Tennis Aces voor de Nintendo Switch is ook beschikbaar voor een korting van $ 33. We houden een aparte lijst bij van PS4 games voor jou Sony-gamers en de mensen die voor hen winkelen. Houd beide lijsten in de gaten, want we houden ze up-to-date voor Cyber ​​Monday.

En als u het nieuwste wilt kopen Xbox-serie X of PlayStation 5 consoles, lees dan onze voorraadcontroleverhalen:

En als je het geluk hebt een van die heilige graal-consoles te bemachtigen, houd er dan rekening mee dat fysieke games voor de PS4 kunnen worden afgespeeld op de PS5 (zolang het het model is met de Blu-ray-drive), en games voor de Xbox One werkt met de Series X (maar niet met de Series S, vanwege het ontbreken van een mediastation).

Versnellingsbak Software

Ga op een ander avontuur in de originele looter-shooter-serie.

Misschien wel de beste simulatie van paardentestikels die de videogamewereld ooit heeft gezien.

Het is vechten, maar met meer ruggenmerg aan de buitenkant van het lichaam.

Ga op een ander avontuur om nog meer Pokémon te vangen.

id-software

De meest metalige game ooit.

Nintendo

Eigenzinnig en creatief, Splatoon 2 is nog leuker om op de Switch te spelen. Net als de rest van deze kortingen, kun je deze voor slechts $ 30 krijgen.

Zie GameSpot’s recensie van Splatoon 2.

Nintendo / Screenshot door Sean Keane / CNET

Als je van klassieke Mario houdt, maar creatiever wilt worden, helpt deze game je om je eigen platformwerelden te maken. Je kunt ook online gaan en de creaties van duizenden andere spelers spelen.

More from Madison Garrett

Carnavalsprogramma 2021 in Utrecht

OSSENDRECHT – Ondanks alle beperkingen zet d’Ossekoppe zich voor 111% in om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *