Controle komt mogelijk naar Xbox GamePass

Een jaar na geruchten over Controle landen op Xbox GamePass plaagt de service zijn komst.

Of tenminste, volgers van zijn officiële account geloven dat dat is wat er wordt geplaagd. Het is een officieel Twitter-account Geplaatst een vermeende afbeelding van een brief van “Melissa McGamePass.”

De brief is gemaakt om eruit te zien als een bericht aan het Xbox-team. De fictieve directeur begon door alle dingen aanprijzen die in november naar het platform kwamen.

De notitie gaat verder met te zeggen dat ze “niet vertragen” in december. Er is de aankondiging dat EA Play van console alleen naar pc gaat op Xbox GamePass. Er staat ook dat er volgende maand een heleboel games naar het platform komen.

Het is de naam van een game met een rood label “Redacted” waarover mensen nadenken Controle is een van die spellen. Er is ook de vermelding van een titel waar fans niet over blijven praten. “Ze” noemt ook een gif die ze naar werknemers stuurde met een rood licht.

Controle Misleiden

De brief eindigt met de opmerking dat iedereen de informatie vertrouwelijk moet houden. Het officiële Twitter-account heeft het echter toch gepost. Het account beweerde ook dat het niet wist waar de brief naar verwees.

De ontkenningen ervan overtuigden de volgers niet van het account.

Een van de eerste reacties op de tweet maakte duidelijk dat ze precies wisten waarnaar in het bericht werd verwezen.

READ  Heb je een PS4 of Xbox One die stof verzamelt? Hier is wat je ermee moet doen

‘Geweldig, ik heb er net voor betaald Controle gisteren en nu heb je het in GamePass gezet. Ik zou willen dat je stopt met het in de verkoop zetten van games in de maand voordat je het aan GamePass toevoegt, ”schreven ze.

Anderen gaven snel aan dat ze ook dachten dat ze het raadsel hadden opgelost. Hoewel Microsoft duidelijk niet heeft bevestigd wat er gaat komen, is deze tactiek niets nieuws. Het Xbox GamePass-account plaagt vaak nieuwe games zoals deze.

Voor zover net wanneer Controle gaat op het platform landen? We zullen die informatie waarschijnlijk binnenkort ontvangen.

Ben je enthousiast over dit potentiële nieuws? Laat het ons weten in de comments!

Written By
More from Vanessa Hale

Monster Truck Championship Xbox Series X recensie | S – Wat is de nieuwe poes?

Monster Truck Championship werd pas in oktober 2020 uitgebracht, maar is al...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *