Beste gratis e-books # 49

We hebben weer drie leuke gratis e-books voor je! Deze keer: een fantasieroman, thriller en kort historisch verhaal. Benieuwd naar de gratis e-books die we eerder hebben geselecteerd? Hier vindt u ze allemaal handig.

Morgan rijst Zusters troon # 1
Sophia en haar jongere zus Kate moeten wanhopig uit het afschuwelijke weeshuis komen. Ze dromen ervan ergens anders op te groeien, ook al betekent dat dat ze op straat moeten leven, in het wrede stadje Ashton. Sophia droomt ervan het stadion binnen te gaan en een aristocraat te vinden die verliefd op hem zal worden. Kate wil leren om een ​​zwaard te gebruiken om draken te bevechten en een jager te worden. Ze zijn verenigd door hun geheime bovennatuurlijke vermogen om elkaars gedachten te lezen, hun enige redding in een wereld die hen lijkt te vernietigen.

Om dit boek te downloaden, moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek vervolgens lezen via de Kobo-app of op de Kobo e-reader.

Download hier

Hubert Landmeter, Een blik
Tim Bakes brengt de dag van zijn leven door. Word een partner in het bedrijf. Hij is getrouwd en heeft de mooiste dochter die een vader zich maar kan wensen. Wanneer hij het belangrijke nieuws met zijn familie publiceert, staat zijn vrouw Lucy voor een nog grotere verrassing te staan. Het kan niet eindigen. Hij keerde zelfs het lot af. Alles gaat goed. Maar het lot is altijd het laatste woord.

Download hier

Iris Verslus knapperig
Memphis, het oude Egypte, 921 voor Christus. Het verheugt zich in het huis van Nekhtamin wanneer zijn vrouw een prachtige zoon baart. De jonge bediende Bakmot heeft de eer om voor de jonge Tahma’s te zorgen. Al snel verandert geluk in verdriet terwijl de kleine man constant blijft huilen. wat is er mis met hem?

READ  'Hackers richten zich op Duitse wapenfabrikanten'

Eerder kozen we namelijk voor andere Iris Versluis-boeken in deze serie Een verlangen uit het verledenEen gelegenheid om foto’s en tranen van de olifant te maken.

Download hier

Kent u een gratis eBook dat niet mag ontbreken in deze serie? Heb je zelf een e-boek geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via [email protected]!

More from Madison Garrett

Drag Race Holland, Doom Patrol

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. Met onze wekelijkse streamingtips...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *