AISSEE 2021-toegangskaart uitgegeven, download hier

New Delhi: Het National Testing Agency heeft de toelatingskaart voor het toelatingsexamen voor All India Sainik Schools 2021 op zijn officiële website uitgegeven. Kandidaten die zich hebben aangemeld voor de AISSEE 2021 kunnen de AISSEE NTA-website bezoeken – aissee.nta.nic.in.

De Association of Sainik Schools (SSS) biedt toelating in het zesde en negende semester van het academiejaar 2021-2022, en toelating is gebaseerd op de prestaties van de kandidaten in het All India Sainik Schools Entrance Examination (AISSEE). NTA handhaaft AISSEE 2021, en de uiteindelijke selectie is gebaseerd op schoolclassificatie, klasse, categorie op de verdienstenlijst bij het toelatingsexamen, medische geschiktheid goedgekeurd door de bevoegde medische autoriteiten en verificatie van originele documenten.

Kandidaten kunnen de AISSEE 2021-toegangskaart verkrijgen via de officiële website of via de onderstaande link.

directe link: Toegangskaart AISSEE 2021


Het National Testing Agency zal op 7 februari AISSEE 2021 uitvoeren voor toelating tot het 6e en 9e leerjaar. Toelatingsexamen wordt afgenomen met potlood en papier.

In het geval dat er problemen zijn bij het downloaden van de Admit Card of als er een discrepantie is in de gegevens erin, kunnen kandidaten de NTA-hulplijn bellen 0120 6895200 of schrijven naar NTA via [email protected]

READ  PLDT, een slim rapport van een verbetering van 70% in downloadsnelheden
Written By
More from Eda Greene

Ratchet & Clank Game gratis downloaden voor PS4 en PS5: datums, tijden en beschikbaarheid

Speel station Er wordt een bestand gestart Speel thuis campagne, Een initiatief...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *