Beste gratis e-books # 50

Elke maand zoeken we op internet naar de beste gratis e-books. Dit keer weer drie prachtige boeken die je gratis kunt downloaden voor je e-reader, tablet of smartphone. Veel plezier met lezen! Benieuwd naar de gratis e-books die we eerder hebben gekozen? Hier vind je ze allemaal bij elkaar.

Lizzie Van Den Hamm, Desperate in Love # 1: Forbidden Love
Als Yvonne Brandsma aan haar laatste jaar van de middelbare school begint, kan ze er nog steeds niet aan twijfelen dat ze zal botsen met haar immense liefde op het Thorbecke College … en dat deze grote liefde haar mentor zal worden.

Om dit boek te downloaden, moet je eerst een Kobo-account aanmaken. Je kunt het boek vervolgens lezen via de Kobo-app of op de Kobo e-reader.

Download hier

Graddis probeerde de hillinga, teleurgesteld
In de nabije toekomst zal de mensheid andere ruimterassen ontmoeten. Maar laat ze nu technologisch geavanceerder zijn en niet echt aan mensen en hun vreemde gewoonten denken. Zij beschouwen resectie als de beste optie. Daarom zijn de eerste contacten met anderen moeilijk. Totdat mensen ontdekken dat er één belangrijke eigenschap is die ze hebben die anderen niet bezitten: mensen kunnen liegen.

Download hier

Olga van Marion, Hero-berichten
Heroine Letters is een klein maar bijzonder literair genre dat pas onlangs is ontdekt. Het bekendste voorbeeld is Heroida Uit Ovidius, waar mythische vrouwen als Dido, Penelope en Helena hun liefdesklacht uiten in een brief aan hun geliefde. Ook in het Nederlandse taalgebied lijken na Ovidius honderden brieven van de heldin in de vorm van poëzie te zijn verschenen. Vermoedelijk waren dit geheime berichten van bekende persoonlijkheden uit de geschiedenis: van Cleopatra tot Maria Magdalena, en van Michel de Ruyter tot Amalia Van Solms. Ze proberen een verre of intieme liefhebber te overtuigen van tragische momenten in hun leven. Historische literatuurwetenschapper Olga van Marion bespreekt vele auteurs zoals Vondel en Hooft.

READ  Installeer Unraid op uw eigen thuisserver | Netwerk

Download hier

Kent u een gratis eBook dat niet mag ontbreken in deze serie? Heb je zelf een e-boek geschreven dat je gratis weggeeft? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via [email protected]!Vorig artikelBookchoice brengt een exclusieve thriller uit van Noortje Brink

More from Madison Garrett

Game Of Ages For Bengals ‘Burrow And Colts’ Rivers

Na zijn eerste vijf NFL-starts gaat rookie quarterback Joe Burrow de wedstrijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *