Beste Memorial Day-uitverkoop: bespaar $ 50 op de Xbox Series

Beste Memorial Day-uitverkoop: bespaar $ 50 op de Xbox Series
Beeld uit fotografie

We zien niet veel Xbox-series Normaal kost het $500, maar je kunt het nu kopen voor $450, wat een kleine maar nuttige korting is voor iedereen die overweegt een nieuwe console te kopen. Combineer het met een van de beste Xbox Game Pass-aanbiedingen en het kan niet fout gaan. Als je meer wilt weten over de console, lees dan verder en we leggen alles uit.

Waarom je de Microsoft Xbox Series zou moeten kopen

Het wordt beschouwd als een van Beste gameconsoles voor Microsoft-fans De Microsoft Xbox-serie De console levert 12 teraflops aan kracht met ondersteuning voor DirectX ray tracing, 4K-gaming en heeft zelfs een speciale SSD van 1 TB voor opslag, zodat je nergens een beat overslaat. Het heeft extreem snelle laadtijden met een gameplaysnelheid tot 120 fps, waardoor alles er geweldig uitziet. De beste eigenschap is misschien wel het snelle CV. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt blijven waar je spullen hebt achtergelaten, zelfs nadat je de console hebt uitgeschakeld. Het is ook erg handig en snel, dus je console is altijd klaar om terug te komen.

De Microsoft Xbox-serie Zoals uit onze recensie blijkt, is Xbox Game Pass vrijwel noodzakelijk om het meeste uit de console te halen, maar het is de moeite waard. Games als Halo Infinite, Starfield en Forza Horizon 5 zijn beschikbaar via de abonnementsservice en het lijkt erop dat je hier nooit zonder opties zult komen te zitten. Er zijn ook tal van indiegames en gezinsvriendelijke opties, dus er is hier voor elk wat wils.

READ  Tower of Fantasy PS4, PS5 en Xbox Releasedatum

De Microsoft Xbox-serie De bespaarde $ 50 kan eenvoudig worden toegewezen aan Xbox Game Pass, zodat u klaar bent voor de toekomst. Bekijk hem nu voordat de deal binnenkort afloopt.

Aanbevelingen van de redactie
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *