Split / Second Dev: de game heeft geen remaster nodig, hij is nog steeds geweldig op Xbox

Twaalf jaar later spelen we nog steeds deel van een seconde op onze Xbox. Dankzij achterwaartse compatibiliteit kan de klassieke Xbox 360-racer niet alleen worden gespeeld in termen van zijn enkele campagne, maar ook in termen van de online multiplayer-component.

Voor degenen die het niet weten, dit was een racespel in Burnout-stijl, ontwikkeld door Black Rock Studio en uitgegeven door Disney Interactive, met als uniek element dat je “Power Plays” kon activeren tijdens races die omgevingsanimaties zouden veroorzaken, zoals zwaaien Maak gebruik van je tegenstander, ontgrendel snelkoppelingen of ga zelfs zo ver dat je de hele helft van het pad in een vurige explosie vernietigt. In één woord, het was Fantastisch.

Echter, sprekend met onze gloednieuwe zustersite tijds verlenging Deze week gaf Franchise Design Director Paul Glancey toe dat Power Plays op een aantal manieren de ondergang van de game was, gezien de complexiteit van de creatie:

“Het werd zo moeilijk en duur om te bereiken dat ze veel studiobronnen in beslag namen en het originele releaseschema maakten, wat er uiteindelijk toe leidde dat de game en de studio een succes werden, denk ik.”

Dus, wat dacht je van een remaster of een vervolg? Dat laatste was eigenlijk op een gegeven moment in de maak, maar ontwikkelaar Black Rock Studio kwam uiteindelijk terecht, en de plannen kwamen nooit tot wasdom, wat we echt jammer vinden!

Wat betreft de remaster, Glancey denkt niet dat het nodig is voor Split/Second, aangezien de game beschikbaar is als onderdeel van achterwaartse compatibiliteit op Xbox, samen met het feit dat het tot op de dag van vandaag standhoudt:

“Ik vind het er nog steeds geweldig uitzien en goed spelen. Het verdient waarschijnlijk een vervolg, maar ik denk niet dat een remake veel zou toevoegen, om eerlijk te zijn. Het maakt nog steeds dezelfde indruk op mij.”

Je kunt de volledige functie en het interview met Glancey bekijken op Time Extension.

READ  Releasedatum Cyberpunk 2077, wereldwijde ontgrendelingstijd voor pc, PS4, Xbox One

Hier is meer over de nieuwe site:

Was de Split/Second-functie je favoriet, of was je meer een Blur-fan? Laat het ons weten in de reacties!

Written By
More from Vanessa Hale
Neem de Whiskey Mafia: Frank’s Story op Xbox One en Xbox Series X | S.
1920 te New York. Een stad vol misdaad, maar één man probeert...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *