Beste mobiele games 2020 voor iPhone en Android

Zelfs als de omstandigheden in 2020 ons allemaal dwongen relatief stil te staan, was het een geweldig jaar voor mobiele games. Te midden van nieuwe gameconsoles en het aanhoudende succes van de Nintendo Switch, kun je veel plezier beleven met niets meer dan je iOS- of Android-apparaat.

Het personeel van GameSpot heeft een aantal van onze absoluut favoriete mobiele games van het onderstaande jaar gekozen. Van frisse versies van klassieke genres tot geheel nieuwe en experimentele games, je kunt tientallen uren in deze games stoppen vanuit het comfort van je bed of toilet.

Bekijk onze Best of 2020-hub om meer van GameSpot’s favoriete games van het jaar te zien. Daar vind je verzamelingen van onze favoriete games voor PlayStation, Xbox, pc en Switch. Je kunt ook onze topgames van 2020 bekijken. Elk van onze tien finalisten zal een speciaal artikel hebben waarin wordt beschreven waarom het opviel. Dan op donderdag 17 december onthullen we welke GameSpot’s beste game van 2020 wordt genoemd.


Genshin Impact

Het zogenaamde “gacha” -spel heeft een slechte reputatie gekregen, misschien wel terecht. De naam wordt bepaald door de haken voor het genereren van inkomsten, niet door de kernmechanica of genreconventies. Dus Genshin Impact, een gratis te spelen gacha-game die ook aanvoelt als een volwaardige actie-RPG, kreeg deels bekendheid vanwege wat het niet deed. Als je wilt, kun je het hele lange, goed gemaakte spel spelen zonder een cent te betalen.

Maar zelfs buiten dat opmerkelijke verschil met veel andere mobiele games, is Genshin Impact op zichzelf al een mooie Zelda-achtige. Duidelijk geïnspireerd door Breath of the Wild, introduceert het een weelderige open wereld om te verkennen, compleet met kerkers en zelfs een zweefvliegtuig. Je verscheidenheid aan krachten komt tot uiting in de verschillende personages die hun eigen wapens en elementaire magie hebben. En om diepte aan het spel toe te voegen, kun je door ertussen te wisselen elementaire krachten op elkaar stapelen voor krachtige gevechtseffecten.

En als je besluit om een ​​beetje uit te geven – of te betalen met de valuta die je via normaal spel genereert – word je beloond met een heleboel kleurrijke personages die allemaal opvallend veel variatie hebben. Het is een pakket dat aanvoelt alsof het het goed had kunnen doen tegen een lage prijs, maar in plaats daarvan staat het als een model van hoe F2P-haken goed te doen.

READ  MPBSE 10e en 12e Board Admission Card 2021 Download tickets voor Hal 10 en 12 op mpbse.mponline.gov.in

SpellTower +

Geen bijschrift verstrekt

Woordspellen zijn zeer geschikt voor mobiele platforms, maar er zijn talloze opties beschikbaar, waardoor het een opmerkelijke prestatie is om op te vallen. SpellTower + bouwt op kleine maar slimme manieren voort op het fundament van zijn voorganger, waardoor het tot de allerbeste van het genre behoort dat je kunt spelen.

Het behoudt het opvallende, minimalistische uiterlijk van zijn voorganger en combineert het met een bijpassende soundtrack – niet al te opdringerig, alleen pakkende nummers die de procedure licht en leuk houden (en die op de een of andere manier nooit oud worden). De terugkerende modi van de eerste game zien enkele nieuwe aanpassingen, zoals bonustegels die je nieuwe overwegingen bieden bij het maken van woorden, waardoor je hogere scores kunt behalen.

Maar de echte hoogtepunten zijn het nieuwe assortiment modi om het bestaande aanbod aan te vullen. Zoeken vraagt ​​je om het beste woord te maken dat je kunt met behulp van een gemarkeerde letter op het bord, terwijl Blitz een getimed element toevoegt aan het standaard woordmaken, omdat je je moet haasten om te voorkomen dat het bord vol raakt. Er is een heerlijk assortiment aan ontspannen modi, intensere modi zoals Blitz en dagelijkse competities waarmee je kunt zien hoe je scoort op de ranglijsten. Hoewel de gratis versie veel plezier biedt, garanderen de premiumversie en het brede assortiment aan modi dit een plek op het startscherm van fans van woordspellen.


Goede Sudoku

Geen bijschrift verstrekt

Goede Sudoku is, net als SpellTower +, ontwikkeld door Zach Gage, die opnieuw een duidelijke draai geeft aan een gevestigd concept. Maar wat het onderscheidt van de gemiddelde sudoku-app die je misschien hebt geprobeerd of waar je voorbij hebt gekeken, is hoe Good Sudoku erop gericht is je Sudoku te laten begrijpen en ervan te laten genieten.

READ  Onder ons staat bovenaan de downloads van mobiele games voor september 2020

Het doet dit niet alleen met een solide zelfstudie en notitiesysteem (hoewel die ook zijn inbegrepen), maar met een intelligent hintsysteem dat u precies de juiste hoeveelheid hulp biedt om ervoor te zorgen dat u niet de voldoening van het oplossen verliest. een puzzel. Het heeft ook opties om een ​​deel van het drukke werk weg te nemen, door vierkantjes in te vullen waar je andere mogelijkheden hebt geëlimineerd.

Er is een enorm aantal puzzels beschikbaar van alle moeilijkheidsgraden, waaronder enkele waarvoor geavanceerde technieken nodig zijn die in het spel gedetailleerd zijn, maar die we nooit kunnen gebruiken. Maar wat voor soort sudoku-ervaring je ook zoekt – zelfs als je in de eerste plaats waardering ontwikkelt – goede sudoku is de beste optie, dankzij deze functies en de aangename visuele stijl, soundtrack en geluidseffecten.


Lied van Bloom

Geen bijschrift verstrekt

Song of Bloom is een briljant puzzelspel dat draait om herhaling en ontdekking. Veel delen zou zijn om het plezier van het spelen voor jezelf te bederven, maar op een hoog niveau biedt het je een reeks abstracte afbeeldingen en omgevingen om mee te communiceren, en het is jouw taak om de verschillende ‘uitgangen’ te vinden waarmee je om het verhaal te ontrafelen.

Het pad van je reis is aanvankelijk beperkt, weergegeven als een paar korte takken aan een boom. De eerste stappen binnenin laten je verward en met verlies achter, maar als je begint te porren en prikken in de mogelijkheden, zul je geheimen en paden ontdekken en de boom die dient als je hubwereld groeit, zijn takken strekken zich verder uit om meer leven te geven. aan uw verhaal. Kleine hints helpen je om je in de richting te duwen die je moet gaan, maar Song of Bloom laat genoeg ruimte over om te experimenteren om ervoor te zorgen dat elke ontdekking die je doet, verdiend en bevredigend aanvoelt.

Deze puzzels gaan vergezeld van een intrigerend verhaal en een optreden van de hoofdrolspeler die je ertoe zullen aanzetten om door de vele spleten te blijven graven (hoewel het plezier van het oplossen van de puzzels ervoor zorgt dat je ook door blijft gaan). Het volstaat te zeggen dat het een ervaring is die er sterk voor pleit dat het een mobiele game is, en het is er een die je absoluut voor jezelf moet spelen.

READ  Apple brengt iOS 14.6 RC en iPadOS 14.6 RC uit [Download]

Dood de torenspits

Geen bijschrift verstrekt

Slay the Spire combineert roguelikes en deckbuilders om met iets geheel nieuws te komen. Geconfronteerd met een handschoen van vijandelijke ontmoetingen en af ​​en toe een ruststop, begin je met een kerndek en begin je je reis door de torenspits. Onderweg vind je willekeurig nieuwe kaarten en krijg je zelfs aanwijzingen om delen van je bestaande kaartspel te verbranden. De reis door Slay the Spire is er een van constante verfijning, het vinden van nieuwe kaarten, het nivelleren van bestaande kaarten en het verwijderen van kaarten die je niet langer nodig hebt, aangezien je voor steeds moeilijkere uitdagingen en een gevaarlijk slinkende gezondheidsbalk staat. Het einde bereiken is niet eenvoudig, maar zelfs als je eenmaal alles hebt overwonnen wat de torenspits te bieden heeft, zal de willekeurige aard van de gameplay je verleiden om keer op keer terug te komen.

In GameSpot’s Slay the Spire-recensie, die het 9/10 gaf, schreef Chris Pereira: “Omdat het starten van een nieuwe run en iets nieuws en anders proberen zo’n verleidelijk vooruitzicht is, wordt experimenteren aangemoedigd. Hoewel het nog steeds teleurstellend is om te mislukken voordat het einde is bereikt. , kan die mislukking vaker wel dan niet worden herleid tot een specifieke beslissing of een reeks beslissingen – of het nu gaat om een ​​onverstandige kaartverwerving, de keuze om een ​​kaart te upgraden in plaats van te genezen, of iets anders. Je weet nooit wat de volgende laag van de spits zal brengen, maar het volgende verrukkelijke dilemma dat moet worden aangepakt, ligt altijd om de hoek. “

Written By
More from Eda Greene

Days Gone Installatievereisten op pc – Hoe groot is de download?

Dagen gingen voorbij Het is nu officieel op pc, wat het einde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *