Beste pc-games in juli 2021

Gietijzer
Ironcast, het turn-based strategiespel dat zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis van 1880, geïnspireerd door het steampunk-genre. Er is een reeks unieke wapens en verdedigingssystemen die je kunt gebruiken om je Ironcast aan te passen. Je kunt het downloaden via de Epic Games Store, maar doe dit voor 15 juli.

Spellbreak
Spellbreak is een ander spel dat gratis kan worden gedownload van de Epic Games Store. Het op fantasie gebaseerde spel dat erg lijkt op Valorant (tenminste een paar kostuums) heeft een “andere elementaire handschoen”. Het speelt zich af in een middeleeuwse fantasieomgeving, waarin gevechten verschillende spreuken kunnen oproepen, krachtige vuurballen, ijsraketten, enz.

Rocket League
Als je een mix van racen met voetbal wilt, dan zal Rocket League zeker aan die wens voldoen. Het arcade-achtige voetbalspel heeft verschillende auto’s, seizoensgebonden cosmetische beloningen en competitieve toernooien om je bezig te houden.

rekruut
Dit tactische schietspel in Battlefield-stijl heeft een historisch thema. Leid je eigen AI-team als leider tijdens de Eerste Wereldoorlog-campagnes, gebruik vliegtuigen en tanks om de strijd te winnen. Het spel kan worden gedownload van de officiële website van het spel.

Call of Duty Warzone. Plicht
De freemium BR-titel uit de CoD-franchise is beschikbaar op PS4, Xbox One en Windows. Call of Duty Warzone leent de meeste functies van de originele Call of Duty-locaties, uitrustingen, enz., Maar is minder gecompliceerd. Verken de Verdansk-kaart die plaats biedt aan 150 spelers.

Nieuwsoverzicht:

  • Beste pc-games in juli 2021
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van het laatste gamingnieuws en updates.
Written By
More from Max Mcgee

Astria Ascending voor pc en console aangekondigd

Jason Handicrafts 29 maart 2021 – 17:49 uur Op de ID @...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *