De Odyssey-update van Elite Dangerous is voor onbepaalde tijd uitgesteld voor PS4 en Xbox One

Gevaarlijke Elite Momenteel in beroering neemt Frontier Developments maatregelen om de situatie onder controle te krijgen. De Laatste Episch De update veroorzaakte problemen, wat leidt tot een verlaging van de framesnelheid, het creëren van een buggy-planeet en andere problemen. restauratie Episch Het schema is gewijzigd in: de elite GevaarlijkVerdere updates, fans zijn gefrustreerd.

Console-spelers zullen moeten wachten om het in handen te krijgen Episch Terwijl Frontier Developments de pc-versie van het spel repareert. De Episch Updaten was een enorme klus, tienduizenden nieuwe plekken om naartoe te gaan en de mogelijkheid om werelden te voet te verkennen. Het zou oorspronkelijk in de herfst van 2021 op consoles aankomen. Er is nog geen nieuwe releasedatum.

David Braben, CEO en oprichter van Frontier, De beslissing van de studio werd uitgelegd in een gedetailleerd bericht op de officiële gameforums. Hij schreef,

Uiteindelijk denken we dat het goed is om onze inspanningen te richten op de kernervaring van Elite Dangerous Odyssey voor de platforms die we hebben gelanceerd, voordat we ons openstellen voor meer. We weten dat het werk dat we doen om de ervaringen van spelers in Elite Dangerous Odyssey op pc te verbeteren, in de toekomst andere platforms ten goede zal komen, maar de datums en details voor consoleplatforms zullen veranderen. We willen niet haasten om eventuele datums of wijzigingen die zijn aangebracht in onze console-release te bevestigen, omdat we ons volledig moeten concentreren op de kernervaring van Elite. Pas als we het gevoel hebben dat de basis van de pc-versie stevig is, kunnen we onze console-roadmap er weer bovenop zetten.

Het team is van plan zich te concentreren op game-updates die bugs oplossen en de prestaties verbeteren, evenals het toevoegen van extra functies aan de game. “Achter elke bugfix, ontwerpbeslissing en betrokkenheid van de gemeenschap, is er iemand die er zoveel om geeft om onze spelers de best mogelijke ervaring te bieden”, zei Brabin.

READ  Standbeelden van Christopher Columbus vernietigd tijdens het weekend van 4 juli

Gevaarlijke Elite Momenteel beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Written By
More from Aubrey Mason

Hier is GoldenEye 007 terug van de grond af in Far Cry 5

GIF: Crowleywood / Ubisoft / Zeldzaam Als hij loopt als een gouden...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *