Beste pc-simulatiespellen 2020

Het beste
PC-simulatiegames
Windows Central
2020

De beste pc-simulatiespellen laten je opgaan in een ervaring buiten je normale stuurhuis, of dat nu betekent dat je leert vliegen met talloze vliegtuigen, goederen door Europa vervoert, een stad plant, een grens controleert of racet met de snelste auto’s ter wereld. Dit is een van de meest omvattende genres die er zijn, dus we hebben ongetwijfeld een paar favorieten gemist, maar deze zullen je gegarandeerd een geweldige ervaring bezorgen.

Bewerkers keuze

Microsoft Flight Simulator is echt een next-gen-ervaring, met livestreaming van satellietgegevens waarmee u de geheel wereld vanuit de cockpit van een van de 20 gedetailleerde vliegtuigen. Vlieg over je huis, vlieg over het huis van je vriend, en vlieg dan de wereld rond. Stel het sim-niveau in van een gemakkelijke, zorgeloze rit naar een uitdagende realtime vlucht.

Personeel kiezen

Paradox nam wat Crusader Kings II zo goed maakte en bracht het allemaal een tandje hoger. De derde aflevering is gemakkelijker om binnen te komen als nieuwkomer in de serie, biedt meer verslavende RPG-systemen zoals de vernieuwde dynastiefunctie, met behoud van die middeleeuwse simulatorcharme. Pas maar op je rug, hoor je me?

In een vrachtwagen door Europa rijden klinkt misschien zo opwindend voor sommige mensen, maar dit is een diepgaand spel dat verrassend verslavend is. Beheer uw transportbedrijf, pas uw tuig aan en haal deadlines om uw loon te innen. Beste deel? Deze game is enorm, met ontelbare uren aan inhoud, maar je hebt er geen krachtige pc voor nodig.

Cities: Skylines is al een tijdje uit, maar het blijft het beste stadsgebouw. Het nam het over na de ramp met EA Sim City en heeft niet achterom gekeken. Met volledige ondersteuning voor modding, tonnen uitbreidingscontent en een goede prijs, is dit het simulatiespel als je het leuk vindt om een ​​stad vanuit het niets te beginnen en deze te helpen totdat het een metropool wordt.Het is bijna niet te geloven dat één persoon dit spel heeft ontwikkeld, gezien de hoeveelheid inhoud die er is om van te genieten. Je begint met een vervallen boerderij naast een schilderachtig stadje vol met mensen die je kunt ontmoeten, vriendschap kunt sluiten en zelfs lief kunt hebben als je geen gewassen verbouwt en geen kostbare edelstenen delft. Er is een reden waarom dit spel zo geliefd is bij zoveel mensen.Planet Coaster is een prachtig eerbetoon aan Rollercoaster Tycoon-spellen van weleer, waarmee je een themapark vanaf de grond af kunt bouwen. De graphics zijn prachtig, er is een hoop content om aan je park toe te voegen en je kunt verdwalen bij het ontwerpen van nieuwe achtbanen die hun rijders niet doden of verminken. Voor wat schreeuwplezier, moet je deze sim zeker eens proberen.

Tabletop Simulator is vooral leuk als mensen erin vastzitten, waardoor vrienden de meest populaire bordspellen van achter een scherm kunnen spelen. Het wordt niet alleen geleverd met 15 spellen, maar je kunt ook je eigen spellen ontwerpen om met vrienden te spelen. Het bevat een RPG-kit, maar je kunt ook al je eigen inhoud importeren om te gebruiken met je creatie.

Deze ironische vechtsimulator maakt gebruik van fysica om echt gekke botsingen tussen historische legers te creëren. Er is een campagne om doorheen te ploegen, plus een sandbox-modus waarin je gekke eenheden tegen elkaar kunt opnemen. Als dat niet goed genoeg is, is er ook een workshop-modus waarmee je campagnemissies en aangepaste veldslagen kunt maken.Het is je eerste dag als grensagent tussen de fictieve Oost- en West-divisies van Grestin, en het is aan jou om ervoor te zorgen dat geen ongedocumenteerde of illegale immigranten de oversteek maken. De game ziet er vrij eenvoudig uit, maar je zult er in een mum van tijd je haar uit trekken. Het zal je waarschijnlijk ook depressief maken als je kiest tussen het voeden van je gezin en het gehoorzamen van de wet – zo leuk.Je zit vast op een planeet met niets anders dan een elektrisch gereedschap, en het is jouw taak om een ​​raket de ruimte in te lanceren. Onderweg ga je een steeds groter wordende fabriek creëren die de inheemse flora en fauna verwoest en de planeet van hulpbronnen leegmaakt. Je kunt dit spel jarenlang spelen en niet alles zien wat het te bieden heeft, en voor $ 30 is dat een geweldige deal.iRacing komt ongeveer zo dicht mogelijk bij het echte racen zonder een helm op te zetten. De ultra-realistische fysica wordt ondersteund door een grote selectie van echte auto’s en circuits, en er is een enorme gemeenschap van competitieve racers om het hoofd te bieden en series om deel te nemen. Het is zelfs een favoriet van de huidige F1-racers Max Verstappen en Lando Norris, dus een veel betere goedkeuring kan het niet krijgen.

$ 10 bij Steam

Ik weet niet wat de Kerbals zijn, maar dat is oké. Wat ik wel weet, is dat ze van de ruimte houden en zo ongeveer alles zullen doen om hier te komen. Het is aan jou om een ​​ruimtevaartuig te maken met een heleboel verschillende onderdelen die echt vliegen als ze worden onderworpen aan de werkelijke fysica en aerodynamica. Of je een praktische kennis hebt van dit soort dingen, maakt de Kerbals echt niet uit.

Als we wat suggesties doen

Al deze keuzes voor de beste pc-simulatiegames zullen een geweldige aanvulling zijn op je bibliotheek, maar er zijn er een paar die we niet kunnen stoppen met spelen. Microsoft’s Flight Simulator is een verbazingwekkende prestatie, die fotorealistische afbeeldingen, gedetailleerde vliegtuigen en satellietgegevens biedt om een ​​letterlijke wereld van inhoud te leveren. Of je nu een vliegliefhebber bent of niet, deze game is erg leuk met oneindige inhoud. Dat geldt vooral als je de beste Flight Simulator-mods en add-ons in overweging neemt die de algehele ervaring verbeteren. Er is een stevige pc voor nodig, dus zorg ervoor dat je onze keuze voor de beste vooraf gebouwde computer voor Microsoft Flight Simulator bekijkt als je systeem niet helemaal klaar is voor de taak.

We hebben ook een geweldige tijd gehad met het simuleren van de opkomst van een middeleeuwse dynastie, zoals blijkt uit onze recensie van Crusader Kings 3. Paradox weet echt hoe je een strategiespel moet maken, en het nieuwste van de CK-franchise maakt het gemakkelijker dan ooit om te beginnen met spelen. De game ziet er beter uit dan ooit, er zijn een heleboel verbeteringen aangebracht in de mechanica achter de schermen, en het staat nog steeds klaar om je eindeloze uren aan inhoud te geven terwijl je probeert om opnieuw te trouwen, te steken en je een weg naar Europese royalty’s te vergiftigen.

Als deze games niet helemaal zijn wat je zoekt, kijk dan eens naar onze algehele beste verzameling pc-games.

We kunnen een commissie verdienen voor aankopen via onze links. Leer meer.

READ  'Among Us' beta elimineert de 2 grootste problemen met de Imposter-rol
Written By
More from Max Mcgee

Pre-ordergids voor Xbox Series X: beveilig je console als eerste

De volgende generatie Xbox is slechts een paar maanden verwijderd. Sinds Microsoft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *