Beste Prime Day 2020-beveiligingscamera-deals: $ 25 voor een Blink Mini, $ 240 voor een Ring Video Doorbell 3 / Echo Dot-bundel

Dit verhaal maakt deel uit van Amazon Prime Day, CNET’s gids over alles wat u moet weten en hoe u ervoor kunt zorgen dat u de beste deal krijgt.

Amazon Prime Day begint over slechts een paar uur, maar als je de drukte wilt verslaan, zijn er al veel deals beschikbaar. We dekken alle beste Prime Day-deals voordat Amazon Prime Day officieel begint, maar ik zal me exclusief concentreren op beveiligingscamera’s voor thuis in dit bericht. Ring, Knipperen en anderen hebben enkele kortingen aangekondigd voorafgaand aan Prime Day – en ik zal deze lijst blijven bijwerken naarmate er de komende dagen meer verkopen komen.

Nu verkrijgbaar

Amazon

Voor deze prijs bevindt de Blink Mini zich binnen spitsafstand van de CNET-favoriete Wyze Cam ($ 20 plus verzendkosten). Beide modellen werken redelijk goed, hoewel de laatste gratis cloudopslag bevat, wat de Blink niet doet.

U krijgt echter tot eind 2020 een gratis proefversie van Blink-cloudopslag en de aanstaande Blink Sync Module 2 biedt u een gratis lokale opslag voor slechts $ 35, -.

Nog een geweldige optie: download het Blink Mini gebundeld met een Echo Show 5 voor slechts $ 50. Deze twee hebben een gecombineerde winkelwaarde van $ 125!

Lees onze Blink Mini-recensie.

Ring

Koop een Ring Stick Up Cam-batterij met een Echo Dot voor $ 140, $ 10 korting op de normale prijs. De Ring Stick Up Cam Battery is een buitencamera op batterijen van het smarthome-bedrijf Ring van Amazon. Net als Ring-deurbellen heeft de Stick Up Cam Battery livestreaming, waarschuwingen en cloudopslag als je betaalt voor Ring’s maandelijkse cloudabonnement. De Echo Dot is de kleine Alexa slimme luidspreker van Amazon.

Lees de recensie.

Komt binnenkort

Ring

De Ring Stick Up Cam kost normaal $ 100, maar hij zal binnenkort voor Prime Day te koop zijn voor $ 80. Ring’s Stick Up Cam is vergelijkbaar met de slimme deurbellen van het Amazon-bedrijf. Het heeft livestreaming, bewegingswaarschuwingen en optionele cloudopslag via de Ring Protect-cloudabonnementsservice.

Lees de recensie.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Amazon Prime Day 2020: alles wat u moet weten


2:20

Written By
More from Lesley Curry

De Stadia-controller van Google ondersteunt nu USB-C-headsets en hoofdtelefoons

Google’s Stadia-controller nu heeft ondersteuning voor USB-C-audioapparaten bij het spelen op een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *