Beste Amazon Prime Day-gamingdeals 2020 – Switch, PS4, Xbox One, pc en meer

Beter laat dan nooit – Amazon Prime Day is terug, met honderden gamedeals om uit te kiezen, zodat je geld kunt besparen terwijl je alle games, consoles, randapparatuur, gadgets en merchandise pakt waar je meer dan 48 uur naar op zoek was. Hieronder hebben we alles wat je moet weten over Amazon Prime Day 2020 op een rijtje gezet, evenals de beste deals, die tot op het moment zijn bijgewerkt, zodat je kunt vinden wat je nodig hebt en tegelijkertijd geld kunt besparen.

Er is dit jaar geen tekort aan game-deals, met opties voor Sony, Microsoft, Nintendo en meer. Hieronder vind je enkele van onze hoogtepunten, met daaronder een aantal grotere merk- en consolespecifieke secties. Of bekijk de inhoudsopgave hieronder om in een oogwenk bij de sectie te komen die je nodig hebt!

Hoogtepunten van Prime Day 2020 Gaming Deals

Hieronder hebben we het neusje van de zalm als het gaat om de gamedeals van Amazon, gebaseerd op de populairste items en de beste prijzen. Voor uw gemak hebben we ze onderverdeeld in de regio’s van de VS en het VK, en ook in de grootte van de besparingen – bekijk de topdeals voor de best mogelijke koopjes!

Hoogtepunten uit de VS.

Hoogtepunten uit het VK

Nintendo Switch-aanbiedingen

Als je meer van Nintendo, de Switch en alle favorieten zoals Mario, Pokemon en Zelda houdt, hebben we hieronder de beste aanbiedingen voor Prime Day klaar om te rollen. Zie je iets dat je leuk vindt?

Amerikaanse Nintendo Switch-deals

Britse Nintendo Switch-deals

PlayStation-aanbiedingen

Hieronder hebben we de beste gamedeals voor Sony- en PlayStation-gamers op een rijtje gezet, of je nu op zoek bent naar de nieuwste hits of de geweldige klassiekers!

READ  De Black Friday 2020-uitverkoop van Amazon omvat Watch Dogs Legion en meer • Eurogamer.net

Amerikaanse PlayStation-deals

Britse PlayStation-aanbiedingen

Xbox-aanbiedingen

Als de Xbox One, Series X / S en alle Microsoft-games en -producten meer jouw snelheid zijn, hebben we die hieronder vermeld en ook de beste aanbiedingen.

Amerikaanse Xbox-deals

Britse Xbox-deals

Aanbiedingen voor pc- / computergames

PC- en desktop-gaming heeft de reputatie duur te zijn, en Prime Day is een van de beste plaatsen om dat probleem aan te pakken en te overwinnen. Als je vanaf je bureau gokt, niet vanaf je bank, is dit een goed moment om alles te kopen wat je denkt nodig te hebben.

Amerikaanse pc- / computergamingaanbiedingen

UK PC / Computer Gaming Deals

Wat is Prime Day?

Amazon Prime Day deed de naam eer aan toen het slechts een enkele periode van 24 uur liep, maar het is nu uitgebreid tot een 48-uurs bonanza van deals voor Amazon-merkartikelen zoals de Echo en Kindle, evenals een hele reeks goederen van zo ongeveer alles. Het kan ook worden gebruikt voor productlanceringen, zoals de TurboGrafx-16 van vorig jaar.

Moet ik een Amazon Prime-lid zijn?

Ja! Aanbiedingen die tijdens Amazon Prime Day beschikbaar worden gesteld, kunnen alleen exclusief door Prime-leden worden gekocht.

Het goede nieuws is dat als je nog niet eerder hebt meegedaan, je je eerder kunt aanmelden voor een gratis Amazon Prime van een maand en je in aanmerking komt voor Prime Day-deals wanneer ze live zijn. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de Prime-lidmaatschapspagina op Amazon verenigd koninkrijk of Amazon VS om u te registreren, en u kunt uw lidmaatschap zelfs onmiddellijk na Prime Day annuleren om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Als je de gratis proefperiode al hebt gebruikt, kost een Amazon Prime-lidmaatschap je £ 79 / $ 99 voor een jaar of £ 7,99 / $ 10,99 per maand. Maar let wel tijdens het evenement op korting op een Prime-lidmaatschap!

READ  Kies er een: wat is je favoriete Forza Horizon-game? - Voorzien zijn van

Als Amazon Prime-lid krijg je niet alleen toegang tot de Prime Day-uitverkoop, je krijgt ook gratis verzending voor één dag, Prime Video, Prime Music, Prime Reading en Twitch Prime (waardoor je ook in aanmerking komt voor een aantal gratis games) .

Studenten kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode van zes maanden van Prime en 50% korting krijgen op het lidmaatschap wanneer de proefperiode afloopt.

Het andere dat het vermelden waard is, is dat Amazon’s Prime Day-deals ook van toepassing zijn op hun eigen producten, aangezien Amazon-merkapparaten zoals de Alexa en Fire TV onderworpen zijn aan exclusieve deals voor degenen die Prime-lidmaatschappen hebben. Als je all-in bent op de merchandise van Amazon, kan dit een goed moment zijn om je verzameling te versterken.

Er is natuurlijk geen tekort aan andere deals en koopjes te vinden, zelfs buiten Prime Day. Ga naar onze zustersite Jelly aanbiedingen voor meer informatie over waar u geweldige aanbiedingen of de beste producten kunt vinden, of ga naar het Jelly Deals Twitter voor actuele informatie over de beste verkopen die er zijn.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); }

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *