Beste telefonische deals voor Prime Day 2020: Samsung Galaxy S20 FE 5G voor $ 600, Moto G Power voor $ 180

Amazon Prime Day 2020 begint op dinsdag 13 oktober – dezelfde dag dat Apple naar verwachting de iPhone 12. Hoewel u geen kortingen op de nieuwe iPhone op Amazon zult vinden, is het mogelijk dat we prijsdalingen zien op oudere modellen zoals de iPhone 11, samen met veel andere telefoons

Vorig jaar bracht Prime Day grote kortingen op vlaggenschiptelefoons zoals de Samsung Galaxy S10, de Google Pixel 3XL en de Moto Z3 Play. Amazon heeft het al onthuld een heleboel verkopen voordat Prime Day officieel begint, en gedurende deze periode alles van Alexa-apparaten naar laptops naar Tv’s wordt verdisconteerd.

Hier zijn de beste vroege Amazon Prime Day-telefoondeals die we tot nu toe hebben gevonden – plus een waar Best Buy Amazon met $ 5 verslaat. Houd er rekening mee dat prijzen en beschikbaarheid correct waren op het moment van publicatie, maar onderhevig zijn aan wijzigingen. (En ja, er kunnen vanaf dinsdag betere deals zijn, zelfs op de onderstaande telefoons.)

Dit verhaal wordt bijgewerkt naarmate er meer deals beschikbaar komen.

Angela Lang / CNET

De langverwachte 2020 Motorola Razr markeerde de terugkeer van de flip-telefoon, samen met nieuwe camera’s, ondersteuning voor 5G en nuttige verbeteringen aan het externe Quick View-scherm. Om nog maar te zwijgen over het feit dat het kan worden opgevouwen zodat het gemakkelijk in uw zak past. (Merk op dat u grotere Razr 5G-kortingen met inruilacties en lijnactiveringen van draadloze providers.)

Lees onze Motorola Razr 5G-recensie.

Sarah Tew / CNET

De Moto G7 Power is een lid uit 2019 van de Motorola G budgettelefoonfamilie en biedt een portemonnee-vriendelijke prijs, verschillende premiumfuncties en een gigantische batterij (dezelfde grootte als die in de $ 1.400 Samsung Galaxy S20 Ultra). De Moto G Power 2020 – dat is G, niet G7 – is sneller en nieuwer, maar kost momenteel $ 70 meer dan dit model. Als je een klein budget hebt en op zoek bent naar een telefoon met een supersterke batterijduur, is de Moto G7 Power het overwegen waard. Dit model is $ 185 bij Amazon, dus we linken naar Best Buy, waar het $ 5 minder is.

Lees onze Moto G7 Power-recensie.

Óscar Gutiérrez / CNET

De Motorola One Zoom is een goedkope telefoon met een gladde, matte afwerking, zodat je geen vingerafdrukken op de achterkant krijgt. Hij heeft ook vier hoogwaardige camera’s aan de achterkant (en die aan de voorkant) en een grote batterij voor maximaal twee dagen opladen.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Amazon Prime Day 2020: alles wat u moet weten


2:20

Written By
More from Lesley Curry

Google Stadia deelt 4K-beelden van Cyberpunk 2077 en het is … Eh

Screenshot: CD Projekt Red De prille cloud gaming-service van Google zou echt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *