John Wick Hex richt zich in december op Nintendo Switch en Xbox One

Na zijn debuut op pc via de Epic Games Store in oktober 2019 en vervolgens in mei zijn weg naar PlayStation 4, actiestrategiegame John Wick Hex komt op 4 december naar de pc via Steam, Nintendo Switch en Xbox One.

John Wick Hex, geregisseerd door Mike Bithell, combineert diepgaande strategie met de kenmerkende actie van de filmtrilogie met Keanu Reeves als de dodelijke huurmoordenaar en bekende hondenliefhebber.

Een ESRB-notering voor de Xbox One- en Nintendo Switch-versies van de game werd voor het eerst gespot in april, hoewel Bithell en de uitgever van de game, Good Shepherd Entertainment, op dat moment niet bevestigden dat het naar andere consoles ging.

Niet alleen een authentieke verkenning van de fractie van een seconde over leven of dood die de titulaire huurmoordenaar maakt tussen schietpartijen met meerdere vijanden, de game heeft ook een filmische stamboom als de redacteur van de laatste John Wick-film, 2019’s Hoofdstuk 3: Parabellum, gaf feedback over de gameplay-mechanica van Hex.

GameSpot heeft de game een 8/10 toegekend in ons origineel John Wick Hex recensie, waarbij criticus Alessandro Barbosa zei: “Het is een gelikte en goed geoliede game die je een nieuwe, boeiende manier geeft om John Wick en zijn kenmerkende merk van chaotische actie te ervaren.”

Nu aan het spelen: John Wick Hex – Eerste 17 minuten gameplay

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale
De Xbox Elite Series 2-console van Microsoft kost slechts $ 135 per dag
Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *