Bethesda kan deze zomer apart van Xbox een eigen tentoonstelling houden

Hoewel het op het punt staat Microsoft-eigendom te worden en zich bij Xbox Game Studios aan te sluiten, lijkt het erop dat game-uitgever Bethesda nog steeds enigszins onafhankelijk kan opereren naarmate we verder gaan in 2021. Specifiek, met betrekking tot gebeurtenissen die zich in de komende zomer kunnen voordoen, zoals het klinkt als Bethesda, ze kunnen er nog steeds voor kiezen om hun eigen showcases op te zetten in plaats van mee te doen aan wat Xbox zou kunnen doen.

De Jeff Group van GamesBeat zei dat hij verwacht dat Bethesda deze zomer zijn bod zal blijven uitbrengen aan het raam waar de E3 normaal gesproken zou worden gehouden. Het komt vooral omdat uitgevers hun releases en evenementen voor de zomer meestal plannen, zei Grob, veel eerder dan je aanvankelijk zou denken. Als zodanig, aangezien de Xbox-deal voor Bethesda nu pas officieel zou zijn, had elk bedrijf al geruime tijd zijn eigen afzonderlijke evenementen gepland. In plaats van een van deze plannen te verpesten, kan Xbox Bethesda deze zomer gewoon door laten gaan.

Groupe bleef ook zijn vorige rapport verdubbelen en zei dat het nog steeds verwacht dat er binnenkort een soort gebeurtenis zal plaatsvinden zodra de overname van Bethesda door Microsoft is voltooid. Op dit moment zullen de twee entiteiten meer beginnen te praten over hoe Bethesda’s toetreding tot Xbox Game Studios eruit zal zien en hoe dit proces in de loop van de tijd zal evolueren. Grubb zei ook dat Microsoft misschien ook praat over Xbox Game Pass en dat er binnenkort meer Bethesda-titels in gebruik kunnen worden genomen.

Op dit moment staan ​​we nog steeds in de wacht als het gaat om al dit nieuws over Xbox en Bethesda, maar het ziet ernaar uit dat er binnenkort veel nieuwe informatie zal komen. Als dat gebeurt, houden we je uiteraard op de hoogte hier op ComicBook.com.

Wat vind je van het idee dat Xbox en Bethesda in de zomer aparte evenementen houden? Laat het me weten onderaan in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar​

READ  Elder Scrolls Online Markarth DLC introduceert nieuwe verhaalzoektochten voor pc en Stadia
Written By
More from Vanessa Hale

Hier is hoe lang het duurt om het spel te verslaan

Crash Bandicoot 4: het wordt tijd is nu beschikbaar, en oude fans...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *