De exclusieve PS4-modus van Call Of Duty: Modern Warfare is live op Xbox en pc

Na bijna een jaar van exclusiviteit op PlayStation 4, is Call of Duty: Modern Warfare’s Survival-modus in Spec Ops eindelijk uitgekomen op Xbox One en pc. Ja, meer dan een maand voordat de nieuwe game van dit jaar wordt uitgebracht, maar het is beter laat dan nooit.

Xbox One- en pc-spelers hebben vanaf vandaag, 1 oktober, toegang tot de Survival-modus, senior communicatiemanager van Infinity Ward aangekondigd op Twitter.

Xbox One- en pc-gebruikers hebben voor de lancering toegang gehad tot de Spec Ops-modus voor Modern Warfare, maar Sony heeft Activision betaald om de Survival-modus bijna een jaar exclusief voor PS4 te houden.

Survival is een coöperatieve modus in Horde-stijl waarin teams van maximaal vier spelers vechten tegen golven van steeds moeilijker wordende AI-vijanden op meerdere kaarten.

Voordat Survival naar Xbox One en pc kwam, introduceerde Infinity Ward Seizoen 6 voor Modern Warfare en het Battle Royale-spel Warzone. De gratis uitbreiding (die nu uit is) voegt nieuwe multiplayer-kaarten toe, introduceert een metrosysteem op Warzone’s Battle Royale-kaart en bevat nieuwe operators. Bovendien introduceert de update een nieuwe finishing-move met Halloween-thema waarmee je een vleermuis genaamd Edward kunt sturen om je vijanden te doden.

U kunt verder lezen GameSpot’s volledige seizoen 6-dekking om alles te ontdekken wat nieuw is.

Als je meer wilt weten over de game van dit jaar, Call of Duty: Black Ops Cold War, hebben we informatie over de game Zombies-modus evenals wanneer je de multiplayer bèta.

Nu aan het spelen: Call Of Duty: Modern Warfare & Warzone – Officiële trailer van seizoen zes

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *