Bevestig het bewerkingsvenster van de Xbox Series X Mini-Fridge opnieuw

Eerder deze zomer kondigde Microsoft aan dat het de dromen van veel Xbox-fans werkelijkheid zou maken toen het onthulde dat het echte minikoelkasten zou maken naar het model van de Xbox Series X-console. veel Veel mensen, maar Xbox heeft de afgelopen maanden niet veel gezegd over de staat van de koelkastversie. Gelukkig lijkt het erop dat de productie van dit project nog steeds goed verloopt en op schema zou moeten zijn voor release voor het einde van 2021.

In een recente interactie op sociale media werd Xbox GM Aaron Greenberg gevraagd naar de staat van de Xbox Series X-minikoelkasten. In reactie hierop herhaalde Greenberg dat Xbox-medewerkers nog steeds van plan zijn om het mini-apparaat ergens voor het einde van het jaar uit te brengen. “Op de goede weg voor een vakantie, we zullen binnenkort meer delen als we kunnen!” Greenberg zei te onderzoeken.

Op dit moment tasten we nog veel in het duister als het gaat om de Xbox Series X-minikoelkast. Om te beginnen is de releasedatum iets waar veel fans naar blijven vragen. Bovendien zei Xbox ook niet veel over de werkelijke kosten van deze eenheden en onthulde het niet waar fans ze kunnen kopen. Naar alle waarschijnlijkheid lijkt een lancering rechtstreeks via Microsoft waarschijnlijk, hoewel er een mogelijkheid is dat deze koelkast ook in winkels zou kunnen verschijnen.

Ongeacht de fijnere details, is het goed om te zien dat Xbox zeer toegewijd is om dit ietwat dwaze product later dit jaar uit te brengen, zoals beloofd. Als we meer te weten komen over de Xbox Series X Mini-koelkast, laten we je dat zeker weten hier op ComicBook.com.

Ben jij iemand die zelf een Xbox Series X koelkast wil kopen? Laat het me weten hieronder in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

READ  Xbox-baas Phil Spencer prijst gebrek aan serviceonderbrekingen op eerste kerstdag
Written By
More from Vanessa Hale

NBA 2K21 Releasedatum voor PS5 en Xbox Series X bevestigd

De volgende generatie editie van NBA 2K21 voor PlayStation 5 en Xbox...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *