Bezoek de Silent Hill-serie opnieuw in deze Amnesia-mod

Het spelen van een van de klassieke Silent Hill-spellen is tegenwoordig niet eenvoudig. De pc-poort was 18 jaar geleden koud, en de laatste remaster was in 2012. Voor zo’n geliefde horrorspel -serie is het nu crimineel moeilijk om te spelen, dus een modder heeft een opfriscursus gemaakt met Amnesia om ervoor te zorgen dat we het met liefde onthouden.

Silent Hill: Respite is een visuele nieuwe mod van Amnesia: The Dark Descent dat speelt als een vreemde herinnering in het universum van Silent Hill’s betere dagen. Je begint in een klein restaurant, aan de ene kant is het merkteken van de antagonisten van de serie The Order, en aan de andere kant is een mededelingenbord vol met personages die dood of levend zijn, elk met een korte beschrijving. Vier nummers uit de collectieve soundtracks van Akira Yamaoka spelen terwijl je ronddwaalt of naar buiten staart in de dichte mist.

Verspreid door de kamer zijn paaseieren en referenties, een gids die je hieronder kunt bekijken in het commentaar van een ontwikkelaar van maker TrollForce. Het geheel is bedoeld als een kleine viering van de eerste vier Silent Hill-spellen en de gemeenschap die er nog steeds van houdt. “Inzendingen zoals Silent Hill, Silent Hill 2, Silent Hill 3 en Silent Hill 4: The Room worden verzameld als herinneringen en om te laten zien wat de serie voor de gemeenschap heeft betekend,” de ModDB-beschrijving leest. “Team Silent en Silent Hill zijn misschien verdwenen, maar de herinneringen en de blijvende impact op horror zullen voor altijd in de harten en hoofden van de fans van de revolutionaire serie blijven.”

READ  Metro Exodus krijgt een gratis upgrade naar de verbeterde versie voor high-end pc's

Amnesia-ontwikkelaar Frictional Games kondigde de Overlevingsspellen zou zijn open source vanaf nu, waardoor modders grotere en betere projecten kunnen maken. Zoals een commentator op YouTube opmerkt, zou Silent Hill: Respite een geweldige VR-ervaring zijn, iets wat open source dat veel gemakkelijker maakt.

U kunt de mod hier. Het dichtst bij een nieuwe Silent Hill is voorlopig de DLC voor Dead By Daylight. De nieuwste trailer voor Amnesia: wedergeboorte kwam een ​​paar weken geleden uit, met de releasedatum. Zoals altijd, wees voorzichtig.

Written By
More from Max Mcgee

‘Cat Cafe’-game Calico Surprise gelanceerd voor Switch, pc en Xbox

Calico, het kattencafé dat een sim-game ontwerpt en vriendschap sluit met dieren,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *