De beste deals: deals voor games en technologie (week 39)

Huiver met Luigi’s Mansion 3

Wil je je Nintendo Switch collectie compleet maken met Luigi’s Mansion 3, dan kan dat deze week via Amazon.nl. Het spel is afgeprijsd in de webshop, waardoor je veel geld op zak houdt. In plaats van de volledige klap betaal je nu slechts 45,99 euro voor Luigi’s spookavontuur. De game is inbegrepen in het Prime-programma van Amazon, dus je ontvangt hem gratis en krijgt hem dezelfde of de volgende dag in huis.

Naast Luigi’s Mansion 3 kun je ook Animal Crossing: New Horizons met korting kopen. Deze game kost je nu nog maar 48,33 euro inclusief verzending. Dankzij het Prime-programma ontvang je deze game ook de volgende dag.

De beste audio voor thuis en onderweg met flinke korting

Of je nu thuis of onderweg bent, een film kijkt of muziek streamt, je wilt altijd de best mogelijke audio hebben. Dat is nu extra voordelig met de aanbiedingen die Teufel op haar website aanbiedt. Aan de website van Teufel Er is een speciale pagina ingericht, waarop u regelmatig scherpe aanbiedingen van audioproducten vindt. Zo vind je momenteel speakers, headsets en surroundsets met aantrekkelijke kortingen.

Zo is de Teufel One M momenteel verlaagd van 499,99 euro naar 399,99 euro. Met dit alles-in-één multiroom systeem stream je via bluetooth vanaf je mobiele apparaat en geniet je in combinatie met andere Teufel speakers overal in huis van je favoriete muziek. Je kunt de One M ook als wekker gebruiken en zelfs via line-in aansluiten op je cd- of platenspeler.

Voor een volledige bioscoopervaring de Theater 500 surroundset is momenteel aanzienlijk teruggebracht van 1699,99 naar 1299,99. Dankzij de 23% korting is het nu tijd om over te schakelen naar het superieure geluid dat deze surroundset je biedt.

READ  Het nieuwe gerucht over Pokemon 2021 bevat goed en slecht nieuws voor Nintendo Switch-spelers

Onderweg ga je aan de slag met de Teufel Move BT bluetooth 4.0 headset. Hij is spatwaterdicht, lichtgewicht en voorzien van een krachtige accu die tot wel 10 uur meegaat. Je koopt de Move BT nu voor 89,99 euro in plaats van 119,99 euro.

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *