BGMI downloaden via de Google Play Store [2023]

BGMI downloaden via de Google Play Store [2023]<div class ="الفقرات">
<p>  BGMI downloaden via de Google Play Store </p>
</p></div>
<p>src=”https://gumlet.assettype.com/afkgaming/2023-05/bbb94e45-accf-4c66-ab60-aaa335dfa8ed/295537064_148936577741407_4467217854941561747_n.jpg?w=411&format=we bp &comprimeren=true”/></amp-img></p>
<div class=

Bijgewerkt op:

Battlegrounds Mobile India (BGMI) is beschikbaar via de Google Play Store-website na de officiële aankondiging van Krafton over zijn comeback.
De game is nog niet beschikbaar in de Apple App Store, maar wordt binnenkort verwacht.
De game heeft nog geen update gekregen met nieuwe restricties en ook de servers zijn momenteel offline.

Battlegrounds Mobile India (BGMI) komt binnenkort terug en de game zal enkele belangrijke updates ontvangen voor zowel de Google Play Store- als de Apple App Store-versie van de game. Krafton onlangs en het lijkt erop dat de game al terug is in de Google Play Store.

Deze snelle beschikbaarheid van BGMI in de Google Play Store heeft de anticipatie en opwinding rond zijn comeback alleen maar vergroot. Spelers kunnen zich nu verheugen in het feit dat ze opnieuw kunnen duiken in de meeslepende slagveldervaring die BGMI te bieden heeft.

BGMI downloaden via Google Play Store (2023)

Als u BGMI wilt downloaden via de Google Play Store:

  1. Ga naar de beheerder

  2. Klik op Installeren.

  3. Kies desgevraagd een van de compatibele apparaten waarop je de game wilt installeren.

  4. Je apparaat zou onmiddellijk moeten beginnen met het downloaden van de game.

Merk op dat terwijl de game terug is in de Play Store, de onlangs aangekondigde updates er nog niet aan zijn toegevoegd. Van censuur tot bestedingslimieten, spelers kunnen er een aantal verwachten wanneer ze inloggen op de game wanneer de update live gaat.

Servers zijn momenteel niet beschikbaar en Apple App Store-spelers kunnen de game nog niet downloaden. Je moet wachten tot de update wordt uitgerold voordat je de game opnieuw kunt spelen. Krafton zal naar verwachting zeer binnenkort aankondigen, dus houd de release van de game in de gaten en houd je aan de bovenstaande regels bij het spelen van de game.

Spelers moeten er ook rekening mee houden dat dit nog geen permanente terugkeer naar het spel is. Staatsminister, Indiase federatie voor ondernemerschap, ontwikkeling van vaardigheden, elektronica en technologie Rajiv Chandrashekhar Kondig aan dat het spel door een.

Bezorgdheid over “gebruikersschade en verslaving” zal nauwlettend worden gevolgd en geëvalueerd door de overheid voordat een definitief besluit wordt genomen over de toekomst van het spel. Zodra het spel begint, moeten spelers alle toepasselijke nieuwe regels volgen en controle uitoefenen over de besteding en speeltijd in het spel.

READ  'Last of Us'-ster herhaalt zijn rol in de HBO-serie (exclusief) - The Hollywood Reporter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *