De volgende patch van World of Warcraft voegt verrassende aanpassingsopties toe

wanneer wereld van blikjes: Schaduwlanden Gelanceerd, waren er een heleboel karakteraanpassingsopties voor mensen, nachtelfen, orcs en ondoden. Echter, een paar races – vooral de eigen Allied Races van de game, die geen eigen verzamelgebied hebben en alleen aan het einde van de game kunnen worden ontgrendeld – kwamen een beetje tekort. Blizzard zei dat ze dat zouden doen Denk niet opnieuw na over het probleem tijdens: Schaduwlanden, maar daar lijkt verandering in te komen. Donderdag, Community Manager Deel de volgende informatie op de officiële Blizzard-forums.

Onze personages in het spel zijn een virtuele weergave van wie we zijn in Azeroth en met meer karakteraanpassingsopties om onze personages te ontwerpen, voelen we ons dichter bij hen. Shadowlands bracht een hele reeks nieuwe aanpassingsopties voor spelersraces in World of Warcraft, maar er waren een paar geallieerde rassen die niet zoveel aandacht kregen als de rest.

Terug op BlizzConline in februari zeiden we dat we geen plannen hebben om extra aanpassingsopties toe te voegen tot na Shadowlands, maar na enthousiaste feedback over dit probleem te hebben gehoord, hebben we gekeken of we meer opties eerder konden implementeren. We zijn verheugd om aan te kondigen dat 9.1.5 nieuwe karakteraanpassingsopties zal introduceren voor Nightborne en Lightforged Draenei, waaronder: nieuwe kapsels, haarkleuren, gezichtshaar, huidskleuren, accessoires, hoorns, staartlengte, tatoeages en meer!

Naast de nieuwe aanpassingsopties voor Lightforged Draenei en Nightborne, zal 9.1.5 ook andere cosmetica introduceren, zoals:

Oormaatopties voor lege elfen

Nieuwe reismodellen voor druïden

Nieuwe zielsvormen voor Night Fae

Nieuwe vormen om te ontgrendelen: ziel gevormd in een schattige eekhoorn of andere kleine wezens. Let op: door zijn compacte uiterlijk is hij alleen in comfortzones te gebruiken.

Soulshape en Crittershape optie in willekeurig verzamelde skins.

nieuw spel

We zullen onze personageaanpassing in de toekomst blijven uitbreiden, met onze zinnen daarna op Highmountain Tauren.

Dit is welkom nieuws voor rolspelers en corps Fans waren allebei teleurgesteld over het gebrek aan aanpassingsmogelijkheden. Nightborne is een twistpunt geweest over Wereld Blikjes Fans sinds toegevoegd aan het einde corps begin Slag bij AzerothZe hadden maar een paar gezichten, kapsels en haarkleuren. Het lijkt erop dat spelers de zaken wat meer kunnen mixen, wat geweldig is voor zo’n populaire race.

Het valt nog te bezien wanneer Patch 9.1.5 zal worden uitgebracht, of welke andere inhoud het bevat. Veel fans blijven weg van wereld van blikjes Absoluut echter.

Activision Blizzard wordt geconfronteerd met wijdverbreide beschuldigingen dat het een bijzonder vrouwonvriendelijke, giftige werkomgeving handhaaft, hen minder betaalt, hen onderwerpt aan seksuele intimidatie en dat daders niet doelbewust worden gestraft, Volgens een rechtszaak aangespannen door het California Department of Fair Employment and Housing in juli. U kunt meer lezen over de aantijgingen tegen Activision Blizzard op: uitleg polygoon.

sommige wereld van blikjes Spelers gebruiken zelfs de tijd die ze nog hebben om te spelen Maak protesten in het spel.

READ  De baas van Koei Tecmo zal het geweldig vinden om het spel Super Mario Musou Crossover te zien
Written By
More from Aubrey Mason

Het lek van het Genshin-effect bevestigt de langverwachte functie

Nieuwe echtgenoot Jinshin-effect Op de een of andere manier hebben de lekken...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *