Bier brouwen is je favoriete PS5-, Xbox- en Nintendo Switch-game | Spellen | Vermaak

We hebben spelletjes over kerkers, draken, aliens en monsters, plus ganzen, geiten en zelfs muggen.

Vreemd genoeg hebben we echter nog nooit een spel over bier gespeeld … tot nu toe.

Brewmaster is een nieuwe game die in 2022 naar PS5, PS4, Xbox Series X / S, Xbox One, Nintendo Switch en pc komt.

Brewmaster wordt beschreven als “een authentieke thuisbrouwsimulator”, en het leert spelers de kunst van het thuis maken en brouwen.

Spelers hebben controle over elk aspect van het brouw- en verpakkingsproces, van het maken van recepten tot het ontwerpen van etiketten.

De officiële beschrijving luidt: “Ontdek, leer en beheers de kunst van het zelfbrouwen in de ultieme viering van ambachtelijk bier.”

“Van het onder de knie krijgen van originele op chemie gebaseerde brouwtechnieken tot verpakking en etikettering, word de ultieme brouwer in de allereerste realistische brouwervaring.”

Spelers kunnen hun virtuele bier invoeren in vriendschappelijke competities en kunnen tokens verdienen om hun uitrusting te upgraden.

Met alle kneepjes van het vak en de beste apparatuur tot je beschikking, volg je een recept of probeer je een grote verscheidenheid aan realistische ingrediënten om je vaardigheden aan te scherpen, ”vervolgt de post.

“Doe mee aan vriendschappelijke wedstrijden, verdien biercodes en upgrade je uitrusting om een ​​betere brouwer te worden.”

Ontwikkelaar Uitverkocht Games heeft een nieuwe trailer gepubliceerd waarin wordt uiteengezet wat fans kunnen verwachten van de komende release. Je kunt hieronder een trailer bekijken.

Evenzo heeft Sold Out Games een complete lijst met functies onthuld die naar de aankomende game komen.

READ  Dit zijn de beste Xbox One-games die volgende week worden gelanceerd

De geheel nieuwe functies van Brewmaster …

Maak je recept: Ontworpen voor complete beginners voor bierliefhebbers, leer de basisprincipes van het bierbrouwen met een scala aan recepten om uit te kiezen, of word creatief met volledige vrijheid om je eigen unieke smaken te bereiden.

Een thuisbrouwerij opzetten: Creëer de perfecte ruimte om ontspannende uurtjes door te brengen met het maken van het perfecte bier. Ontgrendel je favoriete apparatuur en versier je brouwruimte.

Brouw het bier van je dromen: Met een verscheidenheid aan verschillende soorten bieren, waaronder tarwe, blondines, stout, IPA’s en meer. Perfectioneer recepten, verbeter de smaak, ontwerp je eigen posters en dien je bier in voor lokale wedstrijden.

Verfijn uw ambacht: Tweak en pas elk element van je bier aan en vergroot je faam op de bierfestivals. Wanneer uw bedrijf gerespecteerd wordt, stuur het dan naar lokale brouwerijen om batches te produceren, uw netwerk uit te breiden en grotere banen en uitdagendere recepten te ontgrendelen.

Realistisch en authentiek: Brewmaster is een gedetailleerd en origineel spel gedreven met simulatie van echte brouwchemie en een diep begrip van realistische brouwprocessen. Dit betekent niet dat je een diploma scheikunde moet hebben. De uitdagende formules vinden plaats achter de schermen, zodat u zich kunt concentreren op de beste delen van het plezier van het brouwen van bier.

Written By
More from Vanessa Hale

Hoe u de Xbox Series X voor $ 300 kunt krijgen bij GameStop

Met twee nieuwe consoles dat in november wordt gelanceerd, zoekt u misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *